Ha sikeres volt az eggyütlét akkor mennyi idővel jelentkeznek a tünetek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 15:42
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy soha.
Nekem annyi volt, hogy kimaradta menzesz. Más tünetem nem volt. A következő kb félidőben, hogy elkezdett nőni a hasam.
2/6 anonim válasza:
Ha a terhes tunetekre gondolsz(hanyinger stb) akkor az kb a 6-7. hettol kezdodik szval az egyuttlettol szamolva a 4 het...Legalabbis ez az altalanos, de valaki mar rosszul van hamarabb is
3/6 anonim válasza:
Ja igen ez meg a masik valaki tunetmentes az egesz terhesseg alatt:)Elozo voltam
4/6 anonim válasza:
Kimarad a menzesz, nekem ezután három nappal kezdődött a hányinger, ennél hamarabb szerintem nem lehet tünet, mert nagyon rosszul bírtam a hormonokat, ezért lehetett ilyen hanar tünet, szülésig vészes terhességi hányásom volt.
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó,igenis lehetnek tünetek hamarabb.Nekem kb a beágazódás környékétől voltak,azaz az együtlét után kb 5-7 nappal.Eleinte csak meg meg szédültem,majd néha hányinger.Mire elmaradt a mensi már hánytam mint a lakodalmas kutya.Onnan a 9hónap a terhesség minden létező nyűgjével tellt.S mindez 2-szer.
6/6 anonim válasza:
mensi kimaradása után pár nappal jöttek a tünetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!