2db-os Xepil teszt, időn belül szellemcsík?
Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem,mivel tegnapra nem vártam!Kb az öt perc után észrevettem egy irtó halvány csíkot.Érdekelne hogy időn belül lehet e látni ha szellem csíkos vagy sem?2017. jún. 20. 09:16
21/26 anonim válasza:
mivel xepil tesztről van szó én igy negatívnak mondanám !!!
De még egy másik fajta teszt és kiderül, hogy mi van.
szurkolok !
22/26 anonim válasza:
En akkor is kiallok amellett h ez egy halvany pozitiv!!Nekem ennel sokkal halvanyabb volt nemvart elott egy nappal...Nagyon drukkolok neked!
23/26 anonim válasza:
Mivel nekem sokkal látványosabb második csik volt az xepil en ugyhogy nem volt baba en EZt negatívnak vennem a helyedben addig amig nem tesztelsz egy masik fajta teszttel
Ha azon van valami akkor szerintem lehet halkan örülni !
Viszont az xepil nekem (tapasztalatból mondom) nem vált be !
Ilyen lett a tesztem :
25/26 A kérdező kommentje:
Szia!Igen teszteltem!Negativ lett 😔
2017. jún. 21. 12:04
26/26 anonim válasza:
Szerintem ez száradási csík. Nekem amikor ilyen volt nem voltam terhes.... Csináljegy másik tesztet reggel.5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!