Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasmenésem van tobb napja es...

Hasmenésem van tobb napja es kesik, lehet nagy baj van? 15/l

Figyelt kérdés
Mult het szombaton esetleges elovaladek kerulhetett belem. Szoval 8napja es mar 6napja kesik a menstruaciom, mar napok ota ezen gorcsolok, hogy lehet terhes lettem. Nagyon felek, mitcsinaljak? Vegyek tesztet? Vagy meg varjak? Negativ valaszok nyugodtan johetnek hisz tudom, butasag volt.. De ha az ember nagyon akarja es tulsagosan felvan spanolva abban az adott helyzetben..

2017. jún. 18. 16:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Akkor elotte beszerez kemeny 400 forintert a sparban egy 3 db os ovszert cagy a pasi akivel csinalod es nem fogsz ezeken gondolkozni. Idiota. Most 8 vagy 6 napja kesik? Vegyel terhessegi tesztet igen. Es imadkozz hogy ne legyel terhes es nagyon remelem tanultal az esetbol
2017. jún. 18. 16:49
 2/13 anonim válasza:
100%
Menj el orvoshoz.
2017. jún. 18. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt butaság, legalább lesz egy cuki kisbabád. ^^

(Tudod, akármennyire is állt a lécem, és akármennyire is kívántam a nőt, azt a rohadt gumit mindig fel tudtam húzni. Szóval kérlek, ne mentegetőzzetek ezzel...)

2017. jún. 18. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:

A hasmenésnek semmi köze a terhességhez, 8 nap után amúgy sincsen még semmilyen tünet. A vérzésed késhet amiatt is, hogy ennyire rástresszelsz (és az aggódás is okozhatja a hasmenést, vagy gyomorrontás, vagy valamilyen vírus). 15 évesen amúgy is bármikor késhet vagy kimaradhat a vérzésed, hiszen még elég nagy hormonális változások játszódnak le a szervezetedben.

Várj még pár napot, az aktus után legalább 14 napnak el kell telnie ahhoz, hogy egy terhességi teszt megbízható eredményt mutasson. Szóval várj még egy hetet kb., és ha még mindig nem jön meg addigra, csinálj terhességi tesztet!

2017. jún. 18. 18:51
 5/13 anonim válasza:
50%
6 vagy 8 napja késik? xd 15 éves vagy? Nem mondok semmit inkább... :D
2017. jún. 18. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
ugy irjátok mintha a gumi egy életbiztosítás lenne:'D, nyugi mi nekem egy atomháboru, van bukósisakom :3
2017. jún. 18. 19:38
 7/13 anonim válasza:
69%
Utolsó hidd el biztonságosabb mint semmi nélkül. De akkor nyugodtan csináld nélküle meglátjuk hány gyereket szedsz össze az évek alatt. Aztán majd remélem nem látom a következő kérdésedet hogy jaj miért lettem terhes és hogy tudom elvetetni?
2017. jún. 18. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne gumi nélkül szexelni.
2017. jún. 19. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo ugy ertette, hogy 8 napja volt a vedekezes nelkuli szex, es 6 napja kesik neki. Tehat: a vart menstruacio napja elott 2 napja volt az aktus, amikor mar valoszinuleg tul volt a peteeresen. Ha valoban pontosak a szamitasaid es mar rendszeresen menstrualsz (amiben nem vagyok biztos gyermekkorod ellenere), akkor nagyon kicsi az eselye hogy ebbol az aktudbol teherbe estel. A hasmenes amugy lehet a beagyazodasnak is a jele, de mindegy. Vegyel egy terhessegi tesztet, es gondolkodj el rajta, miert szexelsz 15 eves gyerekkent.
2017. jún. 19. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:

eliras bocsi, igy akartam:

*Tehat: a vart menstruacio napja elott 2 nappal volt az aktus.

2017. jún. 19. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!