Van itt valaki, aki Inofolicból többet ivott mint napi 2 tasak?
Már a 2 tasak is sok....
Attól,hogy túladagolod a terméket nem fogsz előbb teherbe esni,sőt,csak megnehezíted a szervezeted dolgát,mert bár a folsav vízben oldódik,így nehéz túladagolni,azért megnehezítheti pl a cink felszívódását,ráadásul gyomorpanaszokat,rossz közérzetet így is okozhat...
nekem eleve 2 tasakkal javasolt az orvos, külföldön sok helyen eleve ennyi az ajánlott dózis.
mondjuk így sem jött be, többet meg már nem akartam rákölteni feleslegesen.
Az "előrehaladottabb kor" az mit jelent? Én 35 voltam amikor ittam. Amúgy sztem tényleg fini, de kb annyit ér, mint halottnak a csók.
Nálunk minden nőnek ezt tolták a dokik. Gondolom jó jutelékot kapnak érte ha ajánlással mész be érte a patikába. Talán fél évet ittam, abbahagytam eltelt még fél és terhes lettem.. valszleg semmi köze nem volt a kettőnek egymáshoz. Amikor terhes lettem ASA protectet szedtem meg 3-as folsavat. (lehet vagy 1500 Ft az egyhavi adag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!