Ugye lehetséges?
A peteérésem napján és utána még két napig nem voltam együtt a férjemmel, de előtte és azóta is minden nap igen.
A mezim előtt még sosem fájt a mellem, most meg annyira fáj legalább 6 napja, hogy sírni tudnék. Más tünetem nincs, talán csak annyi, hogy nagyon hisztis lettem, mindig álmos vagyok, és rákattantam a Balaton szeletre. Az jöhetne minden mennyiségben. Mivel a hét végén kéne megjönnöm a türelmetlenségem miatt már csináltam tesztet, de negatív lett. Tudom, hogy menszi után biztosabb az eredmény, de ezek a tünetek lehetnek babára utaló jelek?
Segítsetek.
Szia! Először is nem tudtam eldönteni, hogy te most akarsz babát, vagy nem. Ha akarsz, miért nem voltál együtt a peteérés napján is a pároddal, illetve utána, mert úgy sokkal biztosabb!? Ha meg nem akarsz, akkor ez nem a legbiztosabb módja a védekezésnek... Bármikor lehet peteérésed. Nem tudom honnan gondoltad, hogy pontosan azon a napon volt, de ne vedd 100%-ra.
Egyébként a mellfájás arra utal, hogy lehetsz terhes, nagy eséllyel, főleg ha máskor nem szokott. Egyetértve az előttem szólóval a Balaton szelettel vigyázz, illetve a nagy zabálással, mert nagyon rossz hatalmas súlytöbbletet cipelni a baba mellett. És igen, igazad van , meg kell várnod az aktuális menszid napját, hogy tesztelhess egy valódi eredményt! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!