Csajok! Valakinek késett itt a mensije a pre-seedtől, vagy cickafark-palástfű teától?
Palástfűtől késett, elég sokat.
Szerintem a legjobb lenne nőgyógyászhoz menni. Ő megmondja, mi az oka. Nem feltétlenül terhesség, ha bekavartak a gyógynövények.
Igen késhet a teától főleg, ha orvosi vizsgálat nélkül kezdted inni. Akinek jó a hormonsora annak nagyobb bajt okoz mint hasznot. Én is kipróbáltam egy ciklusban annak idején, de késett és utána még 2 hónap volt mire helyreállt. Babát szeretnétek, nem otthoni praktikákat javaslok, mert még később jön a kis csoda. Tudom miről beszélek, mert 7 évig vártuk mi is minden vackot kipróbálva... egy vetélés kellett hozzá, hogy rájöjjek magamon nem tudok segíteni. Végül megfelelő diagnózis után, kaptam gyógyszert és harmadik hónapban megfogant a kisfiúnk. Nem kell félni a dokiktól, de ha otthon próbálkoztok már mindennel akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy nem így kéne mert hidd el még tovább fog tartani az egész várakozás :S
Mielőbbi babásodást kívánok!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!