Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy késik?

Figyelt kérdés
Szombaton feljött hozzám a barátnőm, elkezdtük izgatni egymást. Majd ráfeküdtem és elvettem a szüzességét. Épp annyi történt, hogy betettem aztán mondta, hogy nagyon fáj és ki is vettem. Aztán 4 napig vérzett, az első 3 nap nagyon folyt az utolsó nap csak csepegett. Hétfőn vagy kedden kellett volna megjönni de még nem jött meg. Terhes lehet ?

2017. jún. 15. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet terhes. Elég egy picit betenni gumi nélkül, és kész a baj. Még csak beleélvezned sem kell.

Mindketten fiatalok vagytok, egészségesek, a legtermékenyebb korban. Ne lepődj meg, ha besikerült.

Ettől még lehet, hogy most szerencsétek volt, és azért késik, mert stresszel, hogy terhes.

Gyorsan kiderül, ha csináltok egy tesztet.

És ha nem akarsz gyereket, húzz gumit a farkadra! Ez a legbiztonságosabb védekezés mert a betegségektől is véd, és az egyetlen fogamzásgátló, amit pasi is használhat!

2017. jún. 15. 08:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most csak én nem értem? Szombaton elvetted a szüzességét, majd 4 napig vérzett (tehát keddig vagy szerdáig), de hétfőn vagy kedden nem jött meg neki. Ugye vágod, hogy az a négy napos vérzés volt a menstruációja?

Ha ennyire vagytok képben, nem kéne szexelni.

2017. jún. 15. 08:52
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Igen lehet. De,hogy lehet valakinek ennyi esze?

Attól ,hogy valaki szűz még eshet teherbe!!

Mi lesz a gyerek neve?' Remélem neki több esze,lesz majd ,mint nektek

2017. jún. 15. 09:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Aztmondta, hogy elevenebb vér folyt, mint amikor menstruációja van. Ezért gondolom azt, hogy nem a menstruáció volt.
2017. jún. 15. 10:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy nem lehet terhes, mert szűz. Nem kell kiforgatni a szavakat. Annyit kérdeztem, hogy annyitól, hogy bekerült a péniszem és ki is vettem mekkora az esélye, hogy terhes és azért nem jön meg neki.
2017. jún. 15. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu,hogy az a 4 nap volt a menstruacioja.De arra nem gondoltatok,hogy elkellene menni orvoshoz?Szuzesseg elvesztese utan a 4napos eros verzes nem normalis.
2017. jún. 15. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Olvasgattunk interneten és sokan írták azt, hogy ők is több napig véreztek, így nem mentünk orvoshoz.
2017. jún. 15. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Istenem! Hány évesek vagytok 12??
2017. jún. 15. 11:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszolók ne is válaszoljanak akik nem tudnak semmi értelmeset írni, kérem.
2017. jún. 15. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit vartak nagyeszu? Gratulaciokat?
2017. jún. 17. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!