Mitől lehet újra "tojásfehérjés" nyákom, mikor már elmúlt az ovum?
Figyelt kérdés
A ciklusom 17. napján vagyok, és áttetsző folyásom van. A ciklusom 10, 11, és 12. napján volt tojásfehérjés nyákom, utána meg száraz. Azért nem állítom, hogy tojásfehérjés nyák, mert nem látszik a bugyimon, csak érzem mikor pisilés után kitörlöm. Talán nem volt még ovum? Pedig a hőm is leesett, majd felugrott és fent is maradt. Miért van újra ez? Vagy így kell lennie?2010. máj. 18. 19:39
1/3 anonim válasza:
Nekem is előfordult már, de rendesen időben jött meg. A hüvely ph értéke is változik, nem minden ciklusban ugyan olyan a folyás. Ne aggódj miatta.
2/3 anonim válasza:
Szia..én a ciklusom 19.napján vagyok..ugyan így voltam mint te..ovu után kiszáradás és én ma reggelre lett bővebb a hüvelyváladék..és áttetsző és inkább tojásfeérje színű mint krémes..nekem is csak törléskor van és amikor megvizsgálom a méhszájamat..az viszont zárt és fent van..azt olvastam, hogy beágyazódás környékén újra lehet ilyen vagy krémes állagú folyás pár napig majd utána ismét szárazság...hát én nagyon bízom benne, hogy holnapra már száraz leszek és baba van, neked is ezt kívánom..
3/3 anonim válasza:
"Amennyiben nem történt beágyazódás, leesik a progeszteron szintje és a méhnyálkahártya lebomlásra kerül. Ez 2-3 nappal a menstruáció kezdete elött történik, így sok nö 1-2 nappal a vérzés elött vizes állagú vagy tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkát figyel meg. Ez a nyálka nem termékenységre utal, hanem arra, hogy a méhnyálkahártyából ennek lebontása során elöször a folyadék távozik és nemsokára a vérzés követi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!