A férjemnek 1 milliós a spermiumszáma. Mik az esélyeink? Lehet még babánk?
nem tudom, hogy ez most keveset jelent-e. Mármint az 1 millió
Én ajánlom a Multi-Maca kapszulát, megszaporítja őket rendesen! 3 hónapos kúra, napi 2 bogyesz.
Ezt még kipróbálnám a helyetekben, ugyanis ezzel az eredménnyel egyből az inszeminációt javasolja majd a doki. Ha nálad is gond van, akkor pedig a lombikot.
Ez pedig nem két fillér.
A 60 db-os Maca pedig 6000 ft max, 1 havi adag. Szóval, 3 hóra 18e ft. Abból még egy inszem sincs meg, és mégiscsak természetes a megtermékenyülés...
Keress rá itt a keresőben is, balra, oldalt, nagyon sokat kérdeztek már és írtak a Macáról.
A párom is szedi, bár ő mégcsak most megy spermavizsgálatra, de reméljük, jó eredmény lesz.
Mi teszvesz-ről szoktuk rendelni.
A Maca Vibe is ugyanolyan jó! Szedje csak tovább a Párod!
Ha nálad rendben minden, akkor inszemet javasolnak, nem lombikot.
Mert ugye nálad megérik a petesejt, max kicsit turbóznak rajta, követik UH-on, hogy mikor a legalkalmasabb..., és akkor az ejakulátumból kinyert spermák közül kiválasztják, letisztítják a legfittebbeket, és azokat fecskendezik fel neked.
És ha 1 millióból van annyi mozgékony és egészséges hímivarsejt, akkor inszemet csinálnak. A dokim így mondta. Mondjuk, ha 90%-uk nem mozog, akkor sajna csak a lombik marad.
Óh, akkor az nagyon jó! Abból biztosan tudnak nyerni szépeket!
Ésnyugi, 6 alkalmat finanszíroz az állam, igaz, állítólag a gyógyszerek 30-50e -be kerülnek, ha a nőnél van gond, de így, hogy nálad okés minden, így biztos nem lesz ennyi!
Arra godnolj, hogy 6 alkalom, 6 hónap, és kvázi egészségesek vagytok! Ami nagyon jó időtartam, hogy sikerüljön a baba!
De már az elejétől fogva hoggy benne, hogy sikerült!
Volt itt az oldalon szeptemberben 2 vagy 3 inszemes nő, mindegyiknek elsőre sikerült, és mindkettőjük nagyon hitt benne, hogy megfogan az a baba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!