Mennyire könnyű teherbe esni 11 évi gyógyszer után?
Tavaly július 2-án hagytam abba a gyógyszert, 3 hónapot pihentettünk és október óta próbálkozunk, de semmi.
Ha nem jön össze júniusban sem, akkor baj van?
Sok mindentől függ:) Én pl 10 évig szedtem Marvelont, aztán jött egy betegség (nem szedem antibiotikumot!!!, csak egy csúnya megfázás volt)... Abban a hónapban teherbe is estem...de mivel nem terveztük a babát, ugyanúgy szedtem tovább a gyógyszert. Tüneteim nem voltak, sőt még a mensim is megjött (megvonásos vérzés) 2 hónapig... Csupán egy rutin vizsgálaton derült ki, hogy babát várok...:)) Most már 20 hónapos a lánykám.
Igaz, nekem elég volt mindig, hogy csak rám nézett a férjem :D Szerintem, ha most nem jön össze, jól teszitek, hogy elmentek és megnézetitek magatokat. Ártani nem fog és legalább biztosak lehettek benne, hogy minden rendben van-e. Minden jót!!!!
Szia,én 12 évig mercilont szedtem,egy év után sem jött össze,már aggódni kezdtem!Aztán leállamvizsgáztam,és megnyugodtam4Egyből terhes lettem!Sajnos a 14.héten elvetéltem,de utána 3 hónapra rá újra terhes lettem!
Ma már 13 hónapos a lányom4
A stressz is sokszor szerepet játszik!
De 1 év sikertelen próbálkozás után már ajánlják a kivizsgálást!
Kitartást,drukkolok!
szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!