Aki érzi általában a peteérést, mit szokott olyankor tapasztalni?
Én szúrást érzek az alhasamban, de konkrétan mintha tűt felejtettem volna a ruhámban, vagy ilyesmi. Van, hogy üléskor annyira elviselhetetlen, hogy nem tudok ülni, állva eszem, meg ilyesmi.
Van, hogy csak rózsaszín nyák távozik, van, hogy konkrétan vérzek.
Egyik oldali erős, görcsös fájdalom, még a leülés is fájt. Általában wc-znem is kellett, attól kicsit jobb lett.
Én nyákkal kapcsolatos változást nem tapasztaltam, nekem soha nem jött semmi.
Elsőre összejött a baba, akkor próbálkoztunk, amikor elkezdtem érezni, hogy hamarosan jön a fájdalom. (Mert amikor fáj, akkor lehetetlen szexelni.)
Viszont ha neked ez nem rendszeres, csak valami új dolog, akkor inkább fordulj orvoshoz, mert a szokatlan fájdalom ciszta is lehet, és az veszélyes.
Nekem peteéréskor nyúlós, áttetsző nyákom szokott lenni, illetve hatalmas szexuális étvágyam. Ált. a bal oldalamon szoktam enyhe görcsöt érezni, de nem vészes. A férjem szerint akkor a nemiszervem illata is más egy kicsit.
3 éve lettem terhes először, azóta nem tudom ennyire egyértelműen követni, sőt libidóm is alig van. De biztos volt peteérésem, mert újra terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!