Ez szerintetek szellemcsík, ami mostanában sokaknál kijön miközben negatív a teszt? (X-epil)
Figyelt kérdés
Tudom, ma veszek megbízhatóbb tesztet, bár eddig nekem még nem okozott csalódást. Azért is teszem fel, hogy infoval szolgáljon a jövőben másoknak. Régen rámondtam volna, hogy pozitív, de mostanság annyi ilyet látni itt...
Időn belül jelent meg a csík, 13 és 14 dpo.
2017. jún. 12. 11:15
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért elég halovány... eddig a pozi tesztjeim a nemvárt másnapján két egyforma csíkosak voltak. Igaz csak holnap lesz a másnapja. De ha erősödik szerdára, akkor elhiszem. Nagyon boldog lennék!!!
2017. jún. 12. 22:30
12/15 anonim válasza:
5-ös vagyok, akinek ilyen volt mindig az xepil.
Gratulálok, utóbbi egyértelmű pozitív
🙂
Jó egészséget!
14/15 anonim válasza:
Mondtam hogy pozitív. Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!