Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Terhes lehetek?

Segítség! Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Mindig ovszerrel vedekeztunk a barátommal, de most megis furán érzem magam. A menstruaciom eddig mindig megjött,igaz, miota elvesztettem a szuzessegem (jan) azóta gondolom beállt ( 3-4 napos, ugyanazon a napon jon meg) . Meg is hiztam az utóbbi időben meg a hasam is fura , ha megnyomogatom eleg kemény, lehet ez a stressz miatt is ugyanis az utóbbi időben nagyon stresszes vagyok. Szóval? Előfordulhat?
2017. jún. 12. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen védekeztek akkor nem vagy terhes.

Megjött időben mindig? Most késik a mensid? Esetleg tesztelj egyet (kb 500ft és bárhol kapható).

A hízás és a has növekedés nem épp az első tünet.

2017. jún. 12. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Mikor menstruáltál utoljára?

Ha rendesen védekeztettek, használtátok az óvszert, az nem szakadt el, akkor minimális a teherbeesés esélye.

Saját megnyugtatásodra ha más legalább egy napja késik, csinálj egy tesztet.

2017. jún. 12. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szakadt el az Óvszer akkor nem vagy Terhes. Stressz esetleg bélprobléma miatt is fájhat a hasad. De ha ennyire betegesen félsz a terhességtől szerintem nem vagy még lelkileg és szellemileg érett a szexhez. Nem csak Testileg kell érettnek lenni hanem agyilag is és lelkileg is. De amugy kb 600 Ft egy terhességi teszt. Nem kell hozzá nagykorúnak lenni hogy vegyél.
2017. jún. 12. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindig időben jott eddig, jovo heten kene meg jönnie. Amugy nagykorú vagyok es érett is szerintem, csak most egy nagyon stresszes időszakon megyek keresztül es nem szeretnek19 évesen gyereket.
2017. jún. 12. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem valószínű a terhes tünet. Tesztelned is felesleges még.
2017. jún. 12. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Tesztelj csak,mert a stressz miatt késhet is.és ha negatívat tesztelsz,megnyugszol és 1-2 napon belül meg is jön. Én sokszor jártam így,volt hogy 2 hetet is késett,teszteltem,neg. teszt után másnap megjött. Megéri az a párszáz forint.
2017. jún. 12. 13:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem kesett eddig, es csak jovo heten kene megjojjon :)
2017. jún. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!