A teszt pozitív, de a második csík eléggé halvány. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok csináltam tesztet ami pozitiv lett,de a második csík elég halvány volt.A tüneteim meg vannak:hányinger,melleim érzékenyek,fáj a derekam,fáj a pocim allja,bekeményedik a pocim,émelygek,de ma voltam ultrahangon ahol nem láttak semmit. Amugy kb a 6-dik hétben lennék. Most mit tegyek? Vagy nem is vagyok terhes? Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi.2007. nov. 22. 14:29
1/3 anonim válasza:
Szia! Halvány csík is csík!!!! De azért én csinálnék még egy tesztet, csak hogy megnyugtasson! Már több mindenkitől hallottam, hogy 6 hetesen nem láttak semmit, de ha jelen van a hcg hormon, akkor tuti baba van a dologban! Sztem terhes vagy, a tüneteid is egyeznek!
Üdv.
2/3 anonim válasza:
meg a petezsakot se lattak?erdekelne mit mondta atesztedre es a tuneteidre.szerintem par nap mulva csinalj meg egy tesztet,es nem hivtak vissza meg egy uh-ra,mert az is elkepzelheto h ha 6 hetes vagy az gyakorlatilag kb 4,de ha kesobb volt az ovulaciod akkor meg kevesebb es azert nem latnak semmit,nekem a 7 hetes terhessegemkor nem lattak semmit csak egy het mulva.varj meg de szerintem az vagy
3/3 anonim válasza:
Még korán van, várjál egy-két heted. Ha a tüneteid maradnak, teszt és újra UH. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!