Létezik terhesség negatív teszt ellenére?
Figyelt kérdés
Van valaki,aki úgy járt,hogy negatívat tesztelt mégis később kiderült,hogy várandós? Hanyadik hétben volt negatív és hanyadikban lett pozitív? Köszönöm!2017. jún. 10. 18:53
1/5 sebella katalin válasza:
nekem 4 hónapig negativat mutattak a tesztek pedig terhes voltam?! Nem minden terhességet mutatnak ki a tesztek
2/5 anonim válasza:
Szia én épp tegnap a menstruáció elmaradásának a 2. napján teszteltem negatívat. De semmi jele a menstruációmnak, úgy érzem hogy a negatív tesztet még korán csináltam de majd egy hét múlva írok hogy mi a helyzet! Szerintem későn volt peteérésem, így a terhesség is később lesz kimutatható.
3/5 anonim válasza:
Szia,nekem a teszt mindig pontos eredményt mutatott lgyen a legolcsóbb vagy a legdrágább.
Nemvárt előtt 2 és nemvárt napján gabriel teszt pozitív
4/5 anonim válasza:
Borzasztóan ritka, hogy a vizeletből nem mutatható ki a HCG. Előfordul, de arányaiban nézve nagyon ritka. Párom keresztanyukájának pl nem volt kimutatható vizeletből... még 6 hónaposan is lepisiltem egy tesztet hátha lesz emléke. De erre alapozva reménykedni, nagy butaság. Akár lehet 100 000ből 1 akinek nem mutatható ki. Ha nem szeretnél tesztekre költeni és már késik, akkor érdemes egy hcg vérvételt csináltatni. Az sosem hazudik, és nem stresszel az ember sem :)
Alapjáraton, ha nagyon hosszú ciklusa lenne az embernek, akkor is legkésőbb egy héttel nem várt után minimum halvány tesztnek kéne lennie.
5/5 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Szóval a menstruációm elmaradásának 2. napján egyértelmű negatív teszt volt. Most egy héttel később nagyon nagyon halvány pozitív lett. De ezek nem jelentenek semmit, mert a tüneteim alapján egyértelműen terhes vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!