Ha aug.28-án volt meg utoljára, és a 2 reggeli tesztem erősen pozitív, látnak valamit az uh-n?
Szia!
Nekem is augusztus 28-án volt utoljára egy 3 napos mensim ... most hétfő (okt. 13.) reggel teszteltem pozitívat!!!! Holnap este megyünk dokihoz :-) Írd meg, Neked milyen volt!!! Szorítok!! :-)
Szia!
Drukkolok, hogy jól legyen a picibabád és te is!!! Pihenj, amennyit csak tudsz és csak pozitív dolgokra gondolj!!! Kitartás!!! Én ma este megyek dokihoz, holnap írok, hogy mi volt!!! Sok erőt magunknak és minden kisbabára vágyó/várónak! Puszi ;-)
Egyébként pedig nőtt, hiszen a múlt héten semmit sem látott, most pedig ? :-))))))
másodikhozzászóló vagyok:)
(aug.23)
igen..pozitív lett a teszt,de júniusban volt egy vetélésem ugyanígy a 6. héten,ezért nem tudom beleélni magam hogy ez is megmarad,ha nem is látott még semmit...:(
a petezsákom egyébként 10 mm-s szabályos kör szerű volt(máramennyire én láttam)
Honnan veszi hogy elhalt???De hát nőtt...görcsölsz,vérzel vagy valami?
szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!