Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha aug.28-án volt meg utoljára...

Ha aug.28-án volt meg utoljára, és a 2 reggeli tesztem erősen pozitív, látnak valamit az uh-n?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hiszen már 7 hetes terhes vagy. Most néztem vissza az uh felvételeimet. Megvan mindene, nagy fej, pici kéz- és lábkezdemények a viszonylag kis törzsön. Dobog a szíve. Mielőbb spuri a dokidhoz. Életed legszebb pillanata lesz, mikor meglátod.
2008. okt. 16. 12:49
 2/13 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!DÉLUTÁN MINDENKÉPPEN MEGYEK!MEGÍROM MI VOLT!CSAK AZÉRT KÉRDEZTEM MERT 1 HETE NEM LÁTTAK SEMMIT,DE KÉZI VIZSGÁLATTAL AZT MONDTÁK HOGY VALÓSZÍNŰ A TERHESSÉG.REMÉLEM A TESZTEK NEM CSAPNAK BE.
2008. okt. 16. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aug 23-án volt meg utoljára,tegnap voltam és ugyanígy nem láttak semmit...szerintem itt hetek is számítanak,illetve hogy mikor lehetett a fogamzás...a dokim szerint,igaz hogy 7 hét telt el,de 5 hetes "se" vagyok...a petezsákban nem volt semmi:((
2008. okt. 16. 13:11
 4/13 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZT!SZORÍTOK NEKED,HOGY BABA LEGYEN!!A TESZTED NEKED IS POZITÍV??
2008. okt. 16. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is augusztus 28-án volt utoljára egy 3 napos mensim ... most hétfő (okt. 13.) reggel teszteltem pozitívat!!!! Holnap este megyünk dokihoz :-) Írd meg, Neked milyen volt!!! Szorítok!! :-)

2008. okt. 16. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:
ok!!MEGÍROM!MOST INDULOK!!KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. okt. 16. 14:04
 7/13 A kérdező kommentje:
NEMRÉG ÉRTEM HAZA.9.3mm*2.4mm-es petezsákot látott a doki.elkeserített,azt mondta lehet hogy elhalt.de vissza kell mennem kedden,ha addig nem történik semmi baj.De azt is hozzátette,lehet,hogy téved.REMÉLEM HOGY TÉVEDETT.AZÉRT IS MERT MA VOLT A TESZTEM A LEGERŐSEBB.A MULT HÉTEN MEG PETEZSÁKOT SEM LÁTOTT AZ UH.AMÚGY HÜVELYI UH VIZSGÁLAT VOLT CSAK.
2008. okt. 16. 17:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Drukkolok, hogy jól legyen a picibabád és te is!!! Pihenj, amennyit csak tudsz és csak pozitív dolgokra gondolj!!! Kitartás!!! Én ma este megyek dokihoz, holnap írok, hogy mi volt!!! Sok erőt magunknak és minden kisbabára vágyó/várónak! Puszi ;-)

Egyébként pedig nőtt, hiszen a múlt héten semmit sem látott, most pedig ? :-))))))

2008. okt. 17. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja, az aug.28-i mensis voltam ... :-)
2008. okt. 17. 10:05
 10/13 anonim ***** válasza:

másodikhozzászóló vagyok:)

(aug.23)

igen..pozitív lett a teszt,de júniusban volt egy vetélésem ugyanígy a 6. héten,ezért nem tudom beleélni magam hogy ez is megmarad,ha nem is látott még semmit...:(

a petezsákom egyébként 10 mm-s szabályos kör szerű volt(máramennyire én láttam)

Honnan veszi hogy elhalt???De hát nőtt...görcsölsz,vérzel vagy valami?

szorítok!!

2008. okt. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!