Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy valaki 18 évesen teherbe esik és kijárta a gimnáziumot?

Figyelt kérdés

2017. jún. 9. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

azt gondolom, hogy ha már terhes, akkor igyekezzen megtenni mindent, hogy jó körülményeket biztosítson a picinek. egyébként azzal, hogy 18 évesen szül valaki, nincs gondom, ez nem kortól függ, hanem személytől. én pl 20 évesen szültem, egyik barátnőm 18 évesen, másik 19, köszönik szépen, megvannak, boldog családjuk van.

szóval a lényeg: hogy mit gondolok, az naaagyon sok körülménytől függ.

egyébként, ha rólad van szó, kedves kérdező, akkor boldog babavárást :)

2017. jún. 9. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Szóval a kérdés igazából az, hogy gáz-e érettségi után teherbe esni? Ez szerintem nem az érettségitől függ. Ahogy írták, ma már nem sokat ér, és csomó ismerősöm érettségi nélkül keres csomó pénzt, még csak nem is a szakmájában.

Szóval én ennyi infó alapján biztosan nem ítélnék el senkit.

2017. jún. 9. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha a férj/pár mondjuk eltartja a családot, csak aztán le ne lépjen mert akkor ott maradsz gyerekkel érettségivel, ami nem sokt ér.....én ezesetben tanultam volna valami szakmát levelezőn míg otthon vagyok a gyerekkel, hogy találjak normális állást es ne a paromtól függjön az egész család. Vele szemben sem korrekt. A terheket kozosen kell vallalni.
2017. jún. 9. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem van egy évfolyam társam aki 16 évesen szült Most fog Diplomázni az Egyetemen szóval semmi se lehetettlen.
2017. jún. 9. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Itt nem az iskola befejezése a fontos, hanem hogy hová szülöd azt a gyereket, kinek szülöd, milyen biztos családi háttérbe stb...
2017. jún. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!