1. számú női klinikáról tapasztalat vélemény?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 11:52
1/3 anonim válasza:
Baross u.?
hát, az orvosok jók, de kb. ennyi :D
a várandós osztály rendben van, a gyermekágyi maga a borzalom, sz@ros wc zuhanyzó fallal és stb.
2-3 napot ki lehet bírni
2/3 anonim válasza:
Az orvosok nagyon felkészültek,a szülésznők kedvesek és értik a dolgukat,a szülőszoba egy magánkórházban se lehetne külömb. A csecsemősök ritka nagy parasztok,első babás anyukák imádkozzanak,hogy több gyerekes szobatársat kapjanak,mert senki nem mutatja meg másképp a tisztábatevést és a köldökápolást. Nagyon protokoll alapján működnek,már-már túlságosan is. De itt vagy te is és a babád is a legnagyobb biztonságban,ha bármi baj van,helyben meg tudják oldani.
3/3 anonim válasza:
Én 7 hónapja szültem ott. Én teljesen meg voltam elégedve! Szülőszoba nagyon jó, ambulancián , ahol a ctg-t csinálják nagyon kedvesek a nővérek, szülésznők is kedvesek. Csecsemősök tényleg nem valami kedvesek, de az előttem szólóval maximálsian egyetértek. Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen maga a hely, hanem hogy annál szülj, akiben maximálisan megbízol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!