Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn belül száradási? Xepil...

Időn belül száradási? Xepil 3percen belül nagyon haloványan. Már késik pár napja, de később lehetett ovum tünetek alapján.

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 09:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez nekem inkább száradási csíknak tűnik :/
2017. jún. 7. 11:08
 12/27 A kérdező kommentje:
Rendben,màr izgulok kicsit annyit nèzem a tesztet :)
2017. jún. 7. 11:11
 13/27 anonim ***** válasza:
Én mondjuk megesküdnék rá, hogy pozitív. De nem nagyon értem, ha nem akarsz gyereket....
2017. jún. 7. 11:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Szívem szerint én is szeretnék,csak kicsit ha belegondolok sokat vagyunk egyedül a kislànyommal nehezebb lenne megoldani a dolgokat.
2017. jún. 7. 11:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem olyan bonyi ez. Védekezel vagy sem? :-)
2017. jún. 7. 11:46
 16/27 A kérdező kommentje:
Pharmatex csak amikor hazajött elfelejtettem az első kèt alkalommal,aztàn màr gondoltam mind1! Azóta nem hasznàltam 3 hete
2017. jún. 7. 12:08
 17/27 anonim ***** válasza:

Sokan szidják mostanában az X epilt. Bevallom mást még nem is próbáltam. 3 terhességet erős pozinak mutatta már a nemvárt napján és soha nen találkoztam halvány csíkkal. Előző két ciklusban is csináltam és a negatív teszt full fehér a reagens helyén... szóval nekem még nem volt rossz tapasztalatom vele. Mondjuk tényleg nafyon halvány és xan más is aki kegy dokihoz, mert nek tudja mi van, de nenki minden márkán és minden teszten ilyen halvány.

Szerintem csinálnod kéne még egy márkából holnap, hogy mi a helyzet.

2017. jún. 7. 13:02
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt pár nappal nem várt előtt és most 32 hetes kismama vagyok. De volt már ennél erősebb x-epilem 3 nap késésnél és másnap már csont negát tesztelt és utána meg is jött... (gondolom kémiai volt)

Én így elsőre azt mondanám pozitív, mert száradás után még jobban látszik és ez minden tesztnél így van, hogy ha megszárad sokkal szebb. És tényleg érdemes két nap múlva is tesztelni, vagy, ha nem bírod ki akkor egy másik fajta tesztel akár ma is.. több féle teszten halványka tuti nem hazudik :D Ahhoz nagyon szerencsétlennek kell lenni :D

Várom az eredményt :)

2017. jún. 7. 16:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Mèg van itthon egy xepil,meg veszek holnap valami jobb fajtàt,majd ìrok mi lett vègül :)Köszönöm a vàlaszokat,ment a zöld :)
2017. jún. 7. 21:26
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia !

Na teszteltél ???

2017. jún. 8. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!