Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnék minél hamarabb...

Hogy tudnék minél hamarabb teherbe esni? Tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk gyógyszer abbahagyása után már a 4. hónapban összejött a babó. 2 hót vigyáztunk. Aztán sem arra koncentráltunk konkrétan.Úgy voltunk vele,ha jönni akar,úgy is jön,és jött. De szeretkezés után maradj 10-20 percet fekve,esetleg támaszd alá a derekad,bár én nem tettem,csak feküdtem.Peteérés előtt 2-3 nappal és utána is amennyit csak bírtok hancúrozzatok.Sok sikert. 23 hetes kismama
2008. okt. 16. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én azt tanácsolom ne gölcsölj rá, bár már szerintem a könyöködön jön ki. én mindig arra gondoltam, a baba fogja tuni mikor kell jönnie. a gyógyszer abbahagyása után a 2. hónapban sikerült is.
2008. okt. 16. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem megrendelésre megy!:))

Minden nap szeretkezzetek, akkor tutira elcsíped a peteérést, ha tényleg ennyire görcsölsz rá, sok sikert!

2008. okt. 16. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
hát mondjuk énis mindennap szeretkezem a párommal már 2honapja..de baba még nem jött össze.... háát türelem..
2008. okt. 16. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ez hozta meg a várt eredményt: ovu teszttel néztem a peteérést, majd aznap és az azt követő 2 napon voltunk együtt. Szorítok!
2008. okt. 16. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad mindennap szexelni,elég kétnaponta,mert lelassulhatnak a spermák.Jó lenne már elkezdened a folsav szedését(gyógyszertárban,vény nélkül lehet kapni),meg valami vitamint sem ártana,csak hogy feltöltsd a szervezeted.És nem feltétlenül csak az Elevit létezik!Annak az összetétele simán vitamin,mint bármi másban,és folsav ott is a lényeg.Ja,és ha szereted a teákat,akkor ajánlom a cickafarkfű és a palástfű teákat.Az elsőt a peteérésig,a másodikat pedig pé után kell inni.Sok sikert!
2008. okt. 16. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Még valami.Ha dohányzol,akkor értelemszerűen hagyd el,valamint a túl sok koffein,és a túl sok csoki sem jó.De a lényeg: Élvezd a szexet! :)
2008. okt. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!