Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs peteérés akkor...

Ha nincs peteérés akkor kevesebb a teherbe eses eselye?

Figyelt kérdés

2017. jún. 5. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Kevesebb, de semmiképp nem nulla, ugyanis spontán peteérés bármikor bekövetkezhet. Csak akkor "védekezzetek" így, ha nem jelentene különösebb gondot egy gyerek... Szerintem ez a legkevésbé biztonságos "védekezési mód"
2017. jún. 5. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs peteérés, nincs teherbeesés. Mégis mi termékenyülne meg, ha nincs megérett pete?????
2017. jún. 5. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ja, bocsánat, itt félreértés van hármunk között.

Első gondolom úgy értette, hogy amikor a ciklusban épp nincs itt a peteérés ideje, akkor is lehet teherbeesni. Én meg úgy értettem, hogy nekem egyáltalán nincs, soha, így nem is tud mi megtermékenyülni.

Kérdés, a kérdező melyikre gondolt?

2017. jún. 5. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, erre gondoltam, azért nem is értem miért lettem ennyire lehúzva... Olyat viszont aktív korú nőnél még nem hallottam hogy egyáltalán nincs peteérés, (legfeljebb ritkán) így az elég ritka lehet...
2017. jún. 5. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
IR, PCOS, pajzsmirigy alulműködés és egy másik szindróma. Soha nem látott még a doki megérett petét, pedig nem egy látta és nem tegnap óta vizsgálnak.Elvileg lehetne.
2017. jún. 5. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,akkor kevesebb az esélye teherbe esésnek. Pete érést befolyásolja, sok sok betegség.
2022. jan. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!