Ha nincs peteérés akkor kevesebb a teherbe eses eselye?
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 19:39
1/6 anonim válasza:
Kevesebb, de semmiképp nem nulla, ugyanis spontán peteérés bármikor bekövetkezhet. Csak akkor "védekezzetek" így, ha nem jelentene különösebb gondot egy gyerek... Szerintem ez a legkevésbé biztonságos "védekezési mód"
2/6 anonim válasza:
Ha nincs peteérés, nincs teherbeesés. Mégis mi termékenyülne meg, ha nincs megérett pete?????
3/6 anonim válasza:
Ja, bocsánat, itt félreértés van hármunk között.
Első gondolom úgy értette, hogy amikor a ciklusban épp nincs itt a peteérés ideje, akkor is lehet teherbeesni. Én meg úgy értettem, hogy nekem egyáltalán nincs, soha, így nem is tud mi megtermékenyülni.
Kérdés, a kérdező melyikre gondolt?
4/6 anonim válasza:
Igen, erre gondoltam, azért nem is értem miért lettem ennyire lehúzva... Olyat viszont aktív korú nőnél még nem hallottam hogy egyáltalán nincs peteérés, (legfeljebb ritkán) így az elég ritka lehet...
5/6 anonim válasza:
IR, PCOS, pajzsmirigy alulműködés és egy másik szindróma. Soha nem látott még a doki megérett petét, pedig nem egy látta és nem tegnap óta vizsgálnak.Elvileg lehetne.
6/6 anonim válasza:
Igen,akkor kevesebb az esélye teherbe esésnek. Pete érést befolyásolja, sok sok betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!