Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek alapján lehet ez beágyazó...

Ezek alapján lehet ez beágyazódás vagy csak a mensi előjele vagy valami más?

Figyelt kérdés

A ciklusaim általában 26-29 naposak. Most a 23. napon volt egy kis vérzésem, egyszer, egyetlen folt. Azóta semmi, ma vagyok a 26. napon.

Voltak ugyan tűneteim, émelygés, fáradtság, hasszurka de nem tulajdonítottam neki jelentőséget.

Ha nem beágyazódás, akkor mitől lehetett ez a köztes vérzés? Kéne aggódnom?

Ráadásul a következő ciklusban kéne elkezdenem a closty-t.

10 hónapja próbálkozunk, az elmúlt hónapokban a tesztek szerint nem volt peteérésem.

2008. okt. 16. 09:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Kérlek, segítsen valaki...
2008. okt. 16. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már ki kellene mutatnia a tesztnek, vegyél egyet és ha negatív akkor nyugodtan kezdheted szedni a closty-t. Lehet hogy mégis volt peteérésed és lehet hogy összejött a baba, drukkolok, ha mégse akkor hormonzavar is okoz köztes vérzéseket!
2008. okt. 16. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már iylen, hogy egytelen folt, aztán semmi, és kiderült, hogy hormonzavar! :(

Ne agódj, új esélyek jönnek a clostival, gondolj erre!

2008. okt. 16. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam vérvételem, az alapján nincs hormonzavarom de tény, hogy időnként össze-vissza jön meg és kevés.

Ráadásul most az a gondom, ha nem tudom melyik lesz a ciklusom 1. napja, így nem fogom tudni azt sem, mikor kezdjem a closty-t. Elvileg a 2. napon kéne kezdeni.

2008. okt. 16. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom nem vigasztal de én is hasonló cipőben járok.Én barnáztam a tegnap de mára elmúlt,holnapra nem várom de én biztos vagyok benne hogy baba, mert még soha sem volt köztes vérzésem ezelőtt.Szerintem várj pár napot és tesztelj legalabb megnyugtatod magad.A clostyt elkezdheted a köv. hónapban.
2008. okt. 16. 18:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma, a 27. napon teszteltem. Egyértelműen negatív. Persze gondolhattam volna, nem is igazán számítottam másra mégis megvisel az az egy kis vonalka. Úgy érzem egyre esélytelenebb vagyok. Visszatérő fertőzésem van, rendszertelen a mensim, most meg még ez a köztes vérzés is... Hiába szedek gyógyszereket rájuk, egyik sem jön rendbe. Hát nekem már sohasem lehet babám??????????? Annyira el vagyok keseredve...
2008. okt. 17. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Utolsó válaszoló vagyok ne keseredj én is ma teszteltem egy negativat de nem adom fel mig meg nem jön, én igy is hiszem összejött,bizz egy picit te is benne ráérsz összetörni majd akkor ha megjön addigis éltet a remény hidd el tudom min mész keresztül én is minden hónapban amikor megjött orditani és ölni tudtam volna annyira fájt hogy nem jön össze.Hátha kegyes lesz az ÉG egyszer hozzánk is. Kitartást.
2008. okt. 17. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Ma reggel megjött. Hát mit mondjak... egy újabb hónap... de ezt te is tudod... Legalább holnaptól szedhetem a closty-t és az talán végre segít. Ha az sem...

Köszönöm a bíztatást, jól esik. Főleg azért is mert már nagyon elegem van abból, hogy azt mondják az emberek, "ne izguljak, lesz".

Remélem neked sikerülni fog ezúttal és végre megvalósul az álmod! Őszíntén drukkolok!!!

2008. okt. 18. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!