Lehet hogy összejött a babóca?
lehet baba van a dologban. a hasszurka és a mellfájás jó jel:-)szerintem tesztelj!én drukkolok!!!
7. hetes kismama
Szerintem meg még várj a teszttel. Hiába vagy a 36. cn-on, ha okt. 4-én volt pé-d, akkor még csak 12 nap telt el azóta. Jó jel, hogy a hőd emelkedik, sőt, még jobb, ha azt látod, hogy kezd 3 fázisú lenni a görbéd ( beágyazódás után még feljebb megy a hő a több progeszteron miatt. ) De a teszteken leírtakkal ellentétben sokaknál csak a nem várt napján, vagy még utána egy-két nappal mutat poz. eredményt. Addig meg még van két-három napod, ha a pé időpontját vesszük alapul.
Ja, a trifázisos görbe a terhesek 95 %-ára jellemző, de nem terheseknél is előfordul. Sok sikert!
Az okt 20 az már kb 16 nap pé után, teljesen jó. Nekem akkor már erős pozitív volt a teszt, míg a 13 dpo-n éppen hogy ott volt a második vonal.
Második válaszoló voltam, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!