Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. után mikortól...

Missed ab. után mikortól számoljam az első mensit?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy a műtéttől kell számolnom vagy amikor már vérzés,tisztulás minden elmult? Hétfőn lesz két hete hogy műtöttek:-( azóta már volt hogy erősebben véreztem,volt hogy csak barnázás,egy két napig semmi,most még néha pisilés után ujra barnázás akkor igy most mikortól kell számolnom hogy hány napos lesz a ciklusom? Ha teljesen elmult minden?
2008. okt. 16. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

Sajnálom ami történt. Fel a fejjel. Szerintem ez elsőt nem érdemes számolni. Amikor nekem volt ilyen műtétem azt mondta a doki hogy 4-8 hét múlva fog újra megjönni, és akár milyen lehet, minden elfogadható ebben az esetben (több kevesebb, györcsöléssel, vagy anélkül). Nekem a műtét után a 33 napon jött meg, és a ciklusaim azóta sem áltak vissza normálisan. Szóval ne izgulj!

Szia

2008. okt. 16. 08:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát igen én még ráadásul azzal is bajban vagyok hogy hogy fogalmam sincs hogy hány naposak lesznek a ciklusaim mert terhesség előtt gyógyszert szedtem (2 hónappal előtte persze abbahagytam) és igy 28 naposak voltak,de anno 10 éve amikor még nem szedtem gyógyszert összevissza mensijeim voltak,ugyhogy most kitudja mi lesz:-( de mindegy is csak 3 hónap mulva baba legyen:-)
2008. okt. 16. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát igen a ciklusok majd alakulnak ahogy akarnak. A baba meg majd jön ha jönnie kell. Nekünk most járt le a 3 hónap:)Fel a fejjel! HA tudok segíteni, szólj!

Szia

2008. okt. 16. 12:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És ti már próbálkoztok? Vagy esetleg már babás is vagy? Nekem ugy mondta a doki hogy 2 mensit várjak meg és utána lehet ujra próbálkozni elvileg igy értik a 3 hónapot?
2008. okt. 16. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi kivártuk tisztán a 3 hónapot. Utána meg nem lettem terhes, most október elején megjött, és azóta rajta vagyunk:) Ne keserdj el -könnyű mondani tudom-, de meg kell próbálni úgy felfogni hogy valamiért ez így alakult.

Szia

2008. okt. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!