Szerintetek terhes vagyok?
Nincs az a nagy hév,amiben 3-szor!egymás után elveszthetitek a fejeteket..
Majd a terhességi teszt megmondja a tutit.
A beágyzódás is járhat fájdalommal.
Szerintem vegyél majd egy tesztet.
Azért elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Szerintem ne pánikolj, mert már úgysem tudsz mit tenni. A hőd alapján sem valószínű, általában ilyenkor hőemelkedés jellemző (36.8-37.2). Én mióta férjnèl vagyok, azóta megszakításosan védekezem, csak akkor estem teherbe, amikor babát akartunk, és nem védekeztünk, előtte 5 évig nem, pedig soha nem figyeltem, hogy a ciklus hanyadik napján vagyok. A tüneteket pedig azért érzed, mert erre koncentrálsz. Biztodan máskor is fáj a derekad mensi előtt, csak nem izgat annyira.
A kérdésedre válaszolva szerintem nem vagy terhes.
a baratommal megszakitasosan "vedekeztunk" = nem védekeztetek
Pisilj tesztre, aztán drukkolj!
28/L
Szia! Szerintem nem vagy terhes. Igazából átérzem és nem először. Én is fiatal vagyok és tényleg nem kellene baba még, szerintem előbb nyírnám ki magamat...Nagyon sokan mondják, hogy az előváladékban van sperma, illetve lehet. Nekem volt egy ilyen novemberben. Pont osztálykirándulás volt, elmentem mert gondoltam, hogy így terelődik róla a figyelmem. Hát nem igazán. Akkor kellett volna meg jönnie. Én akkor már 5-6 napja azon stresszeltem, állandóan kérdeztem meg mondtam a barátnőimnek, hogy nem lehetek terhes, ugye nem vagyok az?! 2 napot sikeresen késett, reggel illetve hajnal 5-kor arra keltem! Soha nem örültem ennyire...😬 Akik azt írják hogy ettől lehet valaki, az hülye. És igen, valaki azt mondja, hogy igen, ő így lett terhes, biztos hogy nem 😂 Ha esetleg van nőgyógyász ismerősöd akkor írj rá, hívd fel és kérdezd meg, mondd el neki ezt az egészet. Másolók neked egy kis részt, ezt a Wikipédia írta.
"Az előváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszőjéből a magömlést megelőzően távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycső mellett, a prosztata alatt elhelyezkedő Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, előjáték, vagy egyszerűen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsőben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása előtt. A pénisz végén, a húgycsőnyílásban megjelenő előváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elősegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.
Mennyisége egyénenként változó és igen eltérő lehet, a néhány csepptől a több milliliterig is távozhat, előfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte előtt röviddel jelenik meg. Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség."
Egyébként most én is így vagyok újra. És pont a legtermékenyebb napon voltunk együtt. A mensimnek elvileg holnap kell meg jönnie de plusz pár nap az belefér, ha jól számoltam akkor 28-29 a ciklusom de volt már 34 is simán. Ne stresszelj, próbáld a figyelmedet elvonni erről. Be fogsz kattanni😅 Nyugi! Nem vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!