Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap volt az elso inszemem,...

Tegnap volt az elso inszemem, azt nem mondanam, hogy fajdalommentes, egesz nap voltak kisebb alhasi fajasok de nem veszesek, de ma delutanra mar elkezdett nagyon fajni a hasam, a mehem es volt egy kis barnas folyas. Mi valthatja ki?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, én vagyok a 9:36-os, mi minden vizsgálatot Nagyváradon csináltunk, egy magán menddöségi köszpontban ahol magyarországi dokik rendelnek. A férjemmel minden rendben, nekem a postcoitalis teszt az pozitiv lett, immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nő immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat) emiat az inszemináció. Az orvosom a Budapesti Kaáli Intézettel van kapcsolatba és minket oda küldtek inszeminációra, aszt mondták hogy 45.000 Ft lesz a beavatkozás, és ellöte itt fel készitenek gyógyszerek meg injekció, és csak a beültetésre megyünk mikor kell. Én csak hallotam meg olvastam itt az oldalon hogy Budapesten ilyen drága a lombik, nem tudok pontos árakat. Remélem az inszeminációm sikerülni fog és nem kell a lombik beavatkozás mert az nagyon drága...Irj ha va még kérdésed. És te hogy vagy?
2010. máj. 19. 08:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Nalunka ferjemmel van egy kis gond, nagyon kevesek es "lassuak" a katonak, ezert alapbol inszemet ajanlott a dokim. Mi tavaly februar ota probalkozunk, a postkoitalis utan(ahol egy db nem mozgo spermiumot talaltak) elkezdtuk a peteeres stimulalasat es vasarnap volt az elso inszemem. Nagyon bizom ebben a dokiban, sok jot hallottam rola, sok ismerosomnek nehany eves probalkozas utan sikerult osszehoznia par honap alatt a babat, remelem rajtam is tud segiteni. Csak az a gond, hogy mivel a spermiumokkal van a gond urologushoz kell forduljunk, tehat a nodokim mar sokat nem tud ertunk tenni.

Nos, nagyon drukkolok Nektek, szerintem, ha fizikailag ok-k vagytok tuti sikerulni fog, de majd remelem megirod mi lett a vege :) Ha pozitiv hirekkel jossz, akkor en is oda fogok menni legkozelebb :)

Szoritok Nektek!!!

2010. máj. 19. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia nagyon kedves vagy, köszi szépen hogy szoritasz nekünk, remélem sikerülni fog, de mindenkép megirom majd az eredményt ide ehez a kérdéshez. Ird meg te is hogy neked hogyan sikerült a vasárnapi inszeminációd,tudom még korai,szurkolok hogy pozitiv eredmény legyen. Vigyázál magadra és sokat piheny.Üdv.Gy.
2010. máj. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!