Tegnap volt az elso inszemem, azt nem mondanam, hogy fajdalommentes, egesz nap voltak kisebb alhasi fajasok de nem veszesek, de ma delutanra mar elkezdett nagyon fajni a hasam, a mehem es volt egy kis barnas folyas. Mi valthatja ki?
Nalunka ferjemmel van egy kis gond, nagyon kevesek es "lassuak" a katonak, ezert alapbol inszemet ajanlott a dokim. Mi tavaly februar ota probalkozunk, a postkoitalis utan(ahol egy db nem mozgo spermiumot talaltak) elkezdtuk a peteeres stimulalasat es vasarnap volt az elso inszemem. Nagyon bizom ebben a dokiban, sok jot hallottam rola, sok ismerosomnek nehany eves probalkozas utan sikerult osszehoznia par honap alatt a babat, remelem rajtam is tud segiteni. Csak az a gond, hogy mivel a spermiumokkal van a gond urologushoz kell forduljunk, tehat a nodokim mar sokat nem tud ertunk tenni.
Nos, nagyon drukkolok Nektek, szerintem, ha fizikailag ok-k vagytok tuti sikerulni fog, de majd remelem megirod mi lett a vege :) Ha pozitiv hirekkel jossz, akkor en is oda fogok menni legkozelebb :)
Szoritok Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!