Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem tudja kimutatni a...

Miért nem tudja kimutatni a nőgyógyász a terhességet?

Figyelt kérdés
Vettem tesztet, ami pozitív eredményt adott, tehát szerencsére nincs baba. Mégsem nyugodhatok meg, mert egy hete késik a vérzésem. A párommal két éve vagyunk együtt és gumival védekezünk. (Nem hiszek a tablettában, mert én vagyok személyesen a tabletta eredménye, anyu anno elmondta a dolgokat, hogy nem akart a nővéremnek hugot... mindegy szóval ezért használok gumit) Múlt hónapban, életemben először menzeszes problémám adódott: két hétig tartott a vérzésem. A nőgyógyász azt mondta nem tudja mitől, de egy biztos nincs cisztám és nincs gyulladásom. Ebben a hónapban meg visszamentem, hogy késik egy hetet, de most se tudta miért van ez. Azt mondta: "Jöjjön vissza később akkor újra megvizsgálom." Aha... Tudom, h a gumi nem 100% és a patikai teszt sem az. De ha az orvos sem tudja, akkor honnan szerezzek információt? Lehet én aggódom... de most vab először menzeszes problémám. Huszonhárom éves vagyok, ha ez számít.

2017. máj. 30. 14:24
1 2
 11/14 babyboom567 ***** válasza:

Az ,hogy milyen gyerekkorod volt az nem rajtad múlt.

DE már felnőtt vagy,te döntöd el ,hogy a következő 60 évet milyennek éled meg.

2017. máj. 30. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezer oka lehet amitől késik (pl. pajzsmirigy, magas prolaktin szint, stb). Vérvételre kellene menni. Meg tényleg egy pszichológushoz/családállításra, bármire amiben hiszel! Figyelj, nagyon fiatal vagy még! Me legyen ilyen hozzá állásod. Egy dolog, hogy ilyen volt a gyerekkorod. Csomó mindemkinek volt/van baja! Választhatsz: vagy tanulsz a szüleid - édesanyád hibájából, vagy elköveted ugyamazt. Ha nem állsz talpra, akkor elköveted ugyanazt! Nem fontos, hogy legyen gyereked, de békülj ki magaddal! Nekem mondjuk van, és szerintem velük kezdődik a boldogság, az igazi feltétel nélküli szeretet. És megjegyzem nekem sem volt fényes gyerekkorom sajnos.
2017. máj. 30. 23:02
 13/14 anonim ***** válasza:
vagy azért nem látott az orvos mert korán mentél. nem véletlen hivott hogy menj majd vissza
2017. máj. 31. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyu, nagyon sajnálom ami veled történt... de neked ezt a dolgot nem muszáj tovább vinned, lehetsz te majd csodálatos anya és feleség. Hidd el.

Mindenképp kellene egy szaki akivel elbeszélgetsz... mert fel kell tudd dolgozni ezt a dolgot, és ebben segítene a doki.

A kérdésedre, hogy válaszoljak , előszöris nyugodj meg... mert a stressz késleltetheti a mensit. Minnél jobban görcsölsz ezen annál inkább akadályozod a szervezeted normál folyamatainak a lezajlódását, gondolok itt most a mensire.

Próbálj megnyugodni.

A másik az ilyen elhúzódo mensi, mint ami a múlthónapban volt, az hormon bajra utalhat. Lehet ez a hormonbaj ami okozza most akésést is.

Javaslom, menj vissza a dokihoz akkorra amikor visszarendelt ...

de addig is vegyél egy terhességi tesztet.

Vegyél egy digitális Clear Blue-t. Ugyan 3000 forint, de legalább nem kell csíkokat vadásszál egyértelműen kiirja hogy mi van. És Clear Blue megbízható.

Nyugodj meg !

2017. máj. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!