Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem, hogy el szúrtam az...

Úgy érzem, hogy el szúrtam az életem? 25 leszek se megbízható komoly kapcsolat se anyagi jollet, viszont babát szeretnék.

Figyelt kérdés
Mennyi időm van még a biológiai órám szerint? Most szereztem diplomát és már dolgozom... szeretnék gyereket kb egy év múlva
2017. máj. 29. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es voltam: még annyi, hogy egy másik barátnőm is egyedül van, ő 28, és ismerek ilyen 37 évest is.

28/N

2017. máj. 30. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen "hullámaim". Először 19 évesen (ez nyilván elég nevetséges, szerencsére nem is tettem érte semmit). Azóta pedig most, 23 évesen. Nekem van most egy két éve tartó kapcsolatom, most fogok diplomázni. Viszont a kapcsolat nem jó, a diplomámat meg olyasmiből szerzem, amit utálok és soha az életben nem szeretnék foglalkozni vel. Most fogok váltani jogra, ami ugyebár elég hosszadalmas, de az legalább érdekel. Addig nyilván lehet már dolgozni, de ép ésszel felfogható, hogy nincs itt az ideje semmi ilyesminek. Tudom, hogy el fog múlni az érzés, és ha újra csak 4 év múlva jön vissza, akkor már lehet hogy vállalható is lesz.

Az szerintem hülyeség, hogy egyedül ne lehetne felnevelni egy gyereket, mert igenis fel lehet, és manapság ár egyre kevesebb az, hogy a pasi végig a családja mellett maradna. Én biztos úgy fogom tervezni a gyerekvállalást, hogy csak akkor lehet róla (ténylegesen) szó, ha képes leszek EGYEDÜL vállalni. Senkire sem lehet számítani, csak magadra.

2017. máj. 31. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:
12: nagy különbség van abban, hogy úgy vállalsz gyereket, hogy el is tudod tartani ha muszáj, vagy pedig tudatosan egy rossz kapcsolatba szülsz. Nekem is van vésztervem, de szánt szándékkal nem tolok ki a gyerekemmel és magammal... Ugyanis a csonkacsalád és az apahiány nemcsak anyagi problémákat okoz.
2017. máj. 31. 04:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondtam egy szóval sem, hogy ezt fogom tenni. Annyit mondtam, hogy mielőtt gyereket vállalnék, gondoskodni fogok róla, hogy esetlegesen egyedül maradok ezzel, és csak akkor vállalom be, ha egyedül is képes leszek erre. Szerintem elég egyértelmű volt amit írtam...
2017. máj. 31. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű volt, mégis olyan szaga volt, mintha megengedő lennél a szar kapcsolatba történő gyerekvállalás irányába, mert nem olyan nagy kunszt. Baj bármikor történhet (akár egy özvegység is beüthet sajnos), de egyedülálló anyának/apának lenni szívás, és törekedni kell a normális családi életre. Szerintem.

(Egy gyerekvállalási pánikban lévő nőnek meg pláne nem célszerű ilyeneket mondani, mert vannak barmok, akik az első bakkal felcsináltatják magukat, ugyanakkor életképtelenek...)

2017. máj. 31. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!