Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés

Valahogy a héten kéne megjönnie, nem tudom pontosan mikor, mert nem pontos a menstruációm. Ma teszteltem reggel. Lehet ebből még pozitív? :) Időben jött ki, előben jobban lászik rajta. Köszönöm a válszolaszokat!

[link]

2017. máj. 29. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hú, az enyém is így nézett ki tegnap a 28. napon, ma már kicsit erősebb!!! :D
2017. máj. 29. 14:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ! :) feldobtátok a mai napomat :) hét vége felé még tesztelek, remélem erősödni fog :)
2017. máj. 29. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:

POZITÍV!

Egyértelműen látszik :)

Gratulálok :D

2017. máj. 29. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez bizony egyenlőre pozi :) Ha 2-3 nap múlva erősebbet tesztelsz akkor jó :)

Sajnos nekem ennél erősebb tesztem volt 3 nap késésnél, majd másnap már negatív volt a teszt és meg is jött.

Szóval még ne éld bele magad, de mindenképp tesztelj mert valami elindult :)

Nagyon szorítok!!

2017. máj. 29. 19:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nagyon köszönöm a választ! Nem élem bele magam egyenlőre semmiképp, de ez már egy kis reményre ad okot :)

Meglátjuk mi lesz belőle :) megpróbálok csütörtökig vagy péntekig várni a következő teszttel, az már akkor egyértelmű lesz. Köszönöm a szorítást :)

2017. máj. 29. 20:05
 16/17 VeDi84 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teszteltél?

2017. jún. 2. 09:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést! Igen teszteltem, nagyon szépen erősödött a csík :) két hét múlva megyek nőgyógyászhoz :) már nagyon várom :)
2017. jún. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!