Fogamzásgátló szedése után kinek mikor sikerült a baba?
Valtozo, hogy kinek mikor jon ossze. Abszolut egyenfuggo.
Egy ev alatt nem kell aggodni altalaban ezt javasoljak, ha egy ev probalkozas utan sem jon a pici szoktak a kivizsgalast emliteni. De tudom,milyen nehez varni.. ha szeretnel kivizsgalast es megteheted magandokihoz menj. Kb ezekre kell szamitani:ultrahang-cikluskovetes, hormonlabor ciklus 3-5napjan, es a 19-21.napon, kenetvizsgalt bacikra stb., spermavizsgalat, petevezetek atjarhatosagi(hycosy, hsg, esetleg laparoszkopia), kenet vizsgalat szex utan kb. 2oraval , hogy a spermak eletkepesek vagy nem jo a huvelyi ph, kromoszomavizsgalat, trombozis hajlam, TSH, stb. De sztem egyenlore turelem.Kitartast,jon az a pici baba!
Teljesen egyéni hogy kinek miként reagál a szervezete a fogamzásgátlóra és annak elhagyására. Én december közepén hagytam el 10 év folyamatos szedés után és márciusban pozitív lett a tesztem. De hallottam olyanról is hogy több hónap kellett mire normalizálódott a ciklus.
14hkm
Ne aggódj ha még nem jött össze.
Amikor elhagytam, rá két hónapra sikerült a baba, de meg is ijedtem, mert sokan mondták és cikkek is vannak arról, hogy lehet gond, ha egyből megfogan a baba a gyógyszer elhagyása után.. Mármint hogy javasolnak pár hónap várakozást utána, biztos ami biztos. De az igazság tartalmát az orvosok ismerhetik.
Ne aggódj, még az elején vagytok úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!