Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló szedése után...

Fogamzásgátló szedése után kinek mikor sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Én egy évig szedtem Deciorat majd az orvosom váltott Lindynettere.Egy hónapig szedtem mert a váltást követően nem jött meg.Ez volt decemberben.Januárban már nem kezdtem el szedni de még nem jött össze a baba. Szerintetek aggódjak vagy ez normális?Azóta a ciklusaim 28 naposak.

2017. máj. 27. 05:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Valtozo, hogy kinek mikor jon ossze. Abszolut egyenfuggo.

Egy ev alatt nem kell aggodni altalaban ezt javasoljak, ha egy ev probalkozas utan sem jon a pici szoktak a kivizsgalast emliteni. De tudom,milyen nehez varni.. ha szeretnel kivizsgalast es megteheted magandokihoz menj. Kb ezekre kell szamitani:ultrahang-cikluskovetes, hormonlabor ciklus 3-5napjan, es a 19-21.napon, kenetvizsgalt bacikra stb., spermavizsgalat, petevezetek atjarhatosagi(hycosy, hsg, esetleg laparoszkopia), kenet vizsgalat szex utan kb. 2oraval , hogy a spermak eletkepesek vagy nem jo a huvelyi ph, kromoszomavizsgalat, trombozis hajlam, TSH, stb. De sztem egyenlore turelem.Kitartast,jon az a pici baba!

2017. máj. 27. 06:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapig szedtem fogamzásgátlót, majd 2016.július végén abbahagytam. Augusztustól megy a próbálkozás,és még mindig semmi. Most mondjuk késik,de betudom a stressznek, úgy nincs csalódás. (Októberben egy hetet késett, már kezdtünk örülni, erre megjött.)
2017. máj. 27. 06:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat várok még akkor hátha egy éven belul sikerul. 2 es drukkolok neked. Ha tesztelnél ird meg légyszi mi lett az eredmény.
2017. máj. 27. 06:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéni hogy kinek miként reagál a szervezete a fogamzásgátlóra és annak elhagyására. Én december közepén hagytam el 10 év folyamatos szedés után és márciusban pozitív lett a tesztem. De hallottam olyanról is hogy több hónap kellett mire normalizálódott a ciklus.

14hkm

2017. máj. 27. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ha még nem jött össze.

Amikor elhagytam, rá két hónapra sikerült a baba, de meg is ijedtem, mert sokan mondták és cikkek is vannak arról, hogy lehet gond, ha egyből megfogan a baba a gyógyszer elhagyása után.. Mármint hogy javasolnak pár hónap várakozást utána, biztos ami biztos. De az igazság tartalmát az orvosok ismerhetik.

Ne aggódj, még az elején vagytok úgy is :)

2017. máj. 27. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Több, mint 4 évig szedtem fogamzásgátlót. Abbahagyás utáni 7. hónapban jött össze a baba.
2017. máj. 27. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy probáljátok bennem tartani a lelket. Aranyosak vagytok.Remélem hamarosan összejönn nekunk is. Végul is most jönn az ötödik honap hátha most.Akinek már sikerult annak gratulálok,akinek még nem annak drukkolok! :)
2017. máj. 27. 14:48
 8/9 anonim válasza:
Szia! Én majdnem 2 évig szedtem, december elején hagytam abba, még mindig semmi. Azóta 2x jött meg. Most reménykedem! :)
2017. máj. 29. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia Reni!Nekem februárba jött meg elöször azota minden oké 28 naposak a ciklusaim pont ezért nem értem miért nem sikerul.Izguljunk egyutt :)
2017. máj. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!