Barnázás/késés?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétfőn kellett volna megjönnie tegnap óta barnázok kicsit teszt ma reggel első vizeletből negatív. Semmi hasfájás mellfeszülés ahogy szokott lenni menszi előtt. Szerintetek? Van még esély?:(2017. máj. 26. 11:04
1/4 anonim válasza:
Hat a barnazas inkabb azt jelzi meg fog jonni...ha terhes vagy akkor ennyi kesesnel mutatnia kene. Vagy valami hormonzavar. Vagy esetleg elkezdodott valami beagyazodas de nem maradt meg.
2/4 anonim válasza:
Vagy csak később volt ovu és nem is késik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beszéltem az orvosommal megyek jövőhéten. Amúgy is esedékes lenne mennem de mostmár megyek mindenképp
2017. máj. 26. 11:19
4/4 anonim válasza:
Valószínű csak késik.
Én pont most voltam így 3 hete..5 napot késett,2 teszt is negatív lett. Meg is jött..első nap csak barnázás volt,másnaptól viszont jött rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!