A barátnöm egy hónapja vett be esemény utánit használhat még?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk tegnap este és neméreztem,hogy elmentem,de parázok egy hónap után még meglehet a hatása mármint meddig véd egy ilyen tabletta? Ha egy hónapja használta akkor még nem lehet terhes nem?2017. máj. 25. 19:16
11/31 A kérdező kommentje:
Anyád lotyó bocsi elirtam peteérés utan 8 nappal történt így mennyi az esély?
2017. máj. 25. 19:45
12/31 anonim válasza:
Édes istenem... Hány éves vagy? 15?
13/31 A kérdező kommentje:
Normális választ írnál?
2017. máj. 25. 19:51
14/31 anonim válasza:
Nem véd.
Kérlek védekezzetek, nem szeretném, ha ilyen idióták szaporodnának.
15/31 anonim válasza:
Honnan tudod mikor volt peteérése,főleg egy hormonbomba(eseményutáni) után?????
Lehet ebből is terhes.Miért nem szed fogamzásgátlót?Vagy miérz nem gumiztok???Nem szégyen,hanem tudatos életvezetés a védekezés!
16/31 anonim válasza:
Bármikor teherbe lehet esni nem csak peteéréskor. Esemény utáni tablettát meg fél évben 1 x azaz 1 évben 2 x lehet alkalmazni. Ha most terhes lett vagy vállaljátok a felelősséget. Ha nem akartok abortuszra menni akkor vagy fel nevelitek együtt vagy örökbeadjátok
17/31 anonim válasza:
Remélem szép nevet választotok az új családtagnak
18/31 anonim válasza:
Vegyen be újabb esemény utánit, de nagyon gyorsan!!!
Aztán meg irasson magának fogamzásgátlót, ha nem vagy képes óvszert húzni, mert az esemény utánit nem lehet rendszeresen bekapkodni.
19/31 anonim válasza:
18#, most vett be egy hónapja eseményutánit,nem vehet be megint!! Imádkozz kérdező
20/31 anonim válasza:
eGY HÓNAPJA VOLT valami entyempentyem, és ma venné be? Vagy tegnap, és ma venné be?
Írjál már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!