Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az esélyem 10 év...

Mekkora az esélyem 10 év triregol után, hogy az első hónapban terhes maradjak?

Figyelt kérdés
Éreztem amit a peteérés tüneteiröl olvastam, csak a melleim nem fájnak. Köszönöm a válaszaitokat.
2010. máj. 17. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A helyedben nem sietnék ennyire, jobb és biztonságosabb a babára nézve, ha kiürül a gyógyszer tisztességesen a szervezetedből. Inkább várj egy fél évet.
2010. máj. 17. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 6 év után estem teherbe a tri regol abbahagyása után 3 hónappal!De mindenki szervezete más, máshogy reagál a gyógyszerekre!
2010. máj. 17. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt elflejtettem írni hogy nem tervezett baba volt 3 hónap után, és el is vetéltem, mert nem volt egészséges a magzat!6 hónap múlva ismét várandós lettem!Ő teljesen egészséges kislány!Már 4 éves!!
2010. máj. 17. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:

szia

7évig szedtem a triregolt, és az első gyógyszermentes hónapban nem jött meg, mert terhes is lettem.végig minden simán ment a terhességem alatt, és a babám is egészséges lett, most itt "futja le" az ebédjét 22hónaposan, de lassan teszem le aludni.

szóval én azt mondom mindent bele

sok sikert

2010. máj. 17. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem várj pár hónapot, hogy biztosan kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer. Én is 10 évig szedtem, igaz másik gyógyszert, de egy évbe került míg teljesen kiürült a szervezetemből. Igaz, addig nem is próbálkoztunk, így nem tudom megmondani, mi lett volna, ha előbb akarunk. Ráadásul a tri-regol nem is annyira alacsony hormontartalmú, de mindenki más. Szerintem kérdezd meg az orvosodat is a biztonság kedvéért.
2010. máj. 17. 12:37
 6/11 A kérdező kommentje:
A 12.26-ostól kérdeznék. ÉREZTED A PETEÉRÉST? éN NEM IGAZÁN TAPASZTALTAM ILYET, IGAZ OLYKOR GÖRCSÖLT A HASAM DE NEM ILYEN INTEZIVEN. Mikor érezted és mik voltak a tüneteid mikor terhes maradtál?
2010. máj. 17. 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
én 12 évig szedtem,de sztem jó lenne,ha hagynál egy kis szünetet,hogy kiürüljön a szervezetedből.én még azóta sem vagyok terhes,mondjuk tudom mi a baj...
2010. máj. 17. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják, hogy most probálkozunk mert igy nagyobb az esélyem, és, hogy kis hormontartalmu ez a gyógyszer. De a teljes kiürülésig, hogy tudok terhes maradni? Logikusan akkor még az gátol.
2010. máj. 17. 14:10
 9/11 eszo ***** válasza:

Szerintem, ha rendesen megjön a gyógyszer elhagyása utáni hónapban, akkor a következőben már próbálkozhattok!

Nem hinném, hogy több hónap, vagy akár több hét kellene, hogy kiürüljön a szervezetből..hiszen akkor már nincs hatása..de szíved döntése!!

2010. máj. 17. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim hogy ha teherbe esek, az már azt jelenti nincs a szervezetembe a gyógyszer!Mégis vetélés lett!Persze ez nem azt jelenti hogy tuti a gyógyszer hatása!Lehet hogy épp fel voltam fázva mikor megtapadt, vagy rossz helyen tapadt!Bármi lehet, de mi utána 6 hónapot vártunk!Biztos ami biztos alapon!
2010. máj. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!