Mikor éreztétek először a terhesség tüneteit?
Figyelt kérdés
24-re kell megjönnie(remélem nem fog),és eléggé érzékenyek a melleim.nem szokott menzi előtt az lenni.létezik,hogy ha terhes vagyok akkor már vannak ilyen korán tünetek,?
Tapasztalatok?
2010. máj. 17. 11:30
1/6 anonim válasza:
Én 25-re nem várom, sztem még koraiak a tünetek, a mellem nekem is peteérés óta feszül, mást nem érzek. Elvileg mostanában kellene beágyazódnia, ha nem túl hosszúak a ciklusaid.:)
2/6 A kérdező kommentje:
29-32 naposak a ciklusaim,szurkolok neked!furcsa mert ilyen még nem volt,aztán lehet hogy csak meg tréfál a szervezetem!
2010. máj. 17. 11:37
3/6 anonim válasza:
Ua vagyok, :) Szurkolok neked!!:)))
4/6 anonim válasza:
szia. nekem jan.11-én kellett volna megjönnie. január első napjaiban nekem már gyomorégéásem volt és sűrűn kellett pisilni mennem. aztán a havi előtt egy héttel érzékenyek voltak a cickóim...elmaradtak a menszit kisérő előtünetek, így már 8.-a körül én már sejtettem hogy 2valami" van. :-)
drukkolok én is!
5/6 anonim válasza:
A mellérzékenység nem biztos jel, de nálam is így kezdődött, a nemvárt előtt egy héttel már nagyon fájtak a melleim. Sokkal előbb, mint szokott, és sokkal erősebben. Más tünetem nem volt nekem sem, pedig böngésztem a tapasztalatokat, kinek, milyen tünete volt.
6/6 A kérdező kommentje:
képzeljétek,már két napja hányingerem van és a melleim még mindig fájnak!!
2010. máj. 22. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!