Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi elott 5-6nappal du....

Mensi elott 5-6nappal du. Pisibol tesztelt valaki pozitivat?

Figyelt kérdés
Azt hiszem eltelt mar 2het az aktus ota,de meg nem merek tesztelni,hatha nem a helyes eredmenyt mutatja?
2017. máj. 24. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én menzesz előtt 5 nappal esti pisiből pozitívat teszteltem. Utolsó menstruációm március 23. volt és április 16-án már pozitív volt a tesztem. Tehát a ciklus 25. napján, nekem akkor átlagosan 30-32 napos ciklusaim voltak. csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, hogy amikor nem volt baba, akkor sem ilyenkor, sem később nem lett pozitív a teszt, csak abban a bizonyos hónapban. DE mindenki más. Drukkolok!
2017. máj. 25. 15:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ha valakit erdekel,nem hogy nem kesett,de meg elobb is jott 2nappal. Csak ugy elontott a ver ma reggel.;(

Ott maradnak most is ezekszerint a terhessegi tesztek a fiokban. ;(

2017. máj. 27. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnalom. Latod, ezert is jo megvarni a nemvart napjates nem elotte napokkal szorakozni a tesztelessel.
2017. máj. 27. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia

En nem tesztelgettem,pont ezert.

Varakozoban voltam,hetfon kellett volna megjonnie elviekben,de amint azt egyszer mar megemlitettem,nalam normalis a 2-3nap plusz,minusz!

Szoval,szokott elobb,es kesobb is jonni ennyivel,de mindig jon!;(

Akkor mar nem is erdemes tesztet probalni ugye? Gondolom,terhesseg eseten nincs verzes,ha van is,akkor az sose jelent jot,es ritka.

2017. máj. 27. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem teszteltel, es okosan tetted.

Nem, igy nincs ertelme. Tudom az ember sosem adna fel, en is voltam ugy, hogy megjott de amikor elmult teszteltem mert ott motoszkalt a "mi van, ha megis?" de nincs ertelme.

Majd kovetkezo honapban uj esely ;)

2017. máj. 27. 21:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.;(
2017. máj. 28. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!