Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mesélnétek róla, hogy beszélté...

Mesélnétek róla, hogy beszéltétek meg, hogy jöhet a baba?

Figyelt kérdés
Nálatok hogyan történt a "megbeszélés" miszerint jöhet a gyerek? Ki hozta fel, ki szerette volna jobban?
2017. máj. 24. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
Nalunk tavaly decemberben esett szó arról, hogy 1 éven belül jöhet a pici, de akkor még foggátlót szedtem, megbeszéltül, hogy végig szedem a 3 hónapot, majd óvszerrel védekezünk és nyáron nekiállunk vagy ősszel, végül is anyagi gondjaink nincsenek, van kocsi, normális lakás, bár albérlet. Januárban egyik reggel úgy keltett a párom, hogy ő nem szeretne tovább várni, hagyjam abba a foggátló szedését és álljunk neki..2. hónapban jött össze. 14 hkm 22/N
2017. máj. 25. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Amikor megismerkedtünk, leültünk és egyszerűen tisztáztuk a nagy kérdéseket, köztük a gyerek témát is. Mivel mindketten elmúlottunk 30 évesek, jó volt az anyagi háttér is, minen klappolt, így azt mondtuk ha jönni akar, akkor hadd jöjjön. Korábban jött kicsit, mint vártuk, de azóta az apuka lelépett egy másik nőhöz és neki is gyorsan csinált egyet, én meg itt maradtam egyedül a kislányommal, akit még csak nem is látott.

Tudod szokták mondani minden jóban van valami rossz és minden rosszban van valami jó.

2017. máj. 25. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!