12. dpo negatív facelle teszt már biztos nem sikerült az inszem?
14. dpo-n kell tesztelnem, de nem bírtam ki, és el is keseredtem rendesen.
Igazából nem is érzek semmit sem. Csak annyit, mintha fel lennék fázva.
Most oszinten: ha 14-et ajanlottak, szerinted miert?
Hat azert, mert elotte korai, azaz nem mutatna valosat.
Teljesen felesleges volt a korabbi teszt es a kerdes is mert mindenki ezt fogja valaszolni.
nagyon sokmindenkinél már 12. dpo reggelén pozi teszt. És igen, türelmetlen vagyok, mert már évek óta várjuk a babát, és az inszemináció óta már számoltuk a napokat, hogy mikor lehetne végre tesztelni.
Következő inszemnél biztos nem fogok előre tesztelni, de nekem még sohasem sikerült még egy kémiai terhességet sem összehoznom, és emiatt is kíváncsi voltam, lesz-e legalább egy halványka csíkocska.
A kisfiammal csak a 15. Dpo-n lett nagyon halvány pozitív a Facelle. Előtte még egy-két nappal is negatív lett volna, nem hárommal. Teljesen fölösleges előbb tesztelni, HA nem tudod kezelni az esetleges negatív eredményt.
Hasonló példa, mostani terhességemben 11 hetesen kipróbáltam a szívhangfigyelőt, hátha találok valamit - van, aki már ilyenkor megtalálja a babát. Hát nem találtam. De nem estem kétségbe, mert tudtam, hogy még nem KELL
Az hogy sokaknak minor pozitiv tokmindegy mert minden szervezet mas, konyorgom....ennyi erovel sokaknak meg egy het mensi keses utan lesz csak egyaltalan halvany pozitiv!
14-et mondtak tesztelesre (gondolom doki), akko elotte felesleges volt tesztelni. Akkor is, ha a szomszednak ekkor mar pozitiv lett..
#3-as vagyok, véletlenül elküldte.
Szóval te is tudod az eszeddel pontosan, hogy semmit nem kell mutatnia a tesztnek. Azt is tudod, hogy van, akinek több nap késéssel mutat csak valamit. Mégis előre sajnálod magad teljesen fölöslegesen. Türelem! Nyugi! 😊
Hát igen, az eszem tudja, hogy fölösleges, de annyira várjuk már a babát, és hát egyszerűen nem bírtam magammal - persze csalódás lett a vége, mint minden ciklusnal :(
Az biztos, hogy ha pénteken nem lesz pozitív a teszt, a következő inszemre jól felszívom magam lelkileg, és nem fogok előbb tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!