Mi lehet az oka annak, hogy nem esik le a hőm menstruáció után sem?
Több éve hőmérőzök, két gyermekem van és volt egy elhalt terhességem decemberben.
Kizárólag terhességkor maradt fent a hőm eddig.
Mostanában viszont elég kusza lett a ciklusom, van hogy pár napot késik van hogy pár nappal előbb jön meg és van, hogy pecsétel már egy héttel menstruáció előtt pedig a hőm 37.0 körül van mindig peteérés után egészen a mensi 2-3. napjáig.
Két hónapja próbálkozunk újra, most 3 nappal hamarabb jött meg és a szokásosnál is erősebb volt a menstruációm viszont a hőm nem esett le csak a 6. napon egy picit 36.7-re majd 36.6-ra és most a 8. napon már megint 37.0... nem tudom mire vélni, beteg nem vagyok.
Ha az erős mensi egy kémiai terhesség megszakadása lett volna, akkor is le kéne esnie a hőnek.
Azért teszem fel ezt a kérdést mert nem találtam ilyen példát a neten. Nem tudom, hogy egy ilyen tünettel forduljak-e orvoshoz...
Köszönöm!
Sajna nem tudom, hogy tudnám megosztani a görbéimet, a mobilomon vezetem. De a lényeg tényleg annyi, hogy tankönyvi görbéim voltak és most fent maradt, mintha terhes lennék, de nagyon erős menstruációm volt mindeközben és azóta sem ment le a hőm.(37.0-37.2)
De azért nagyon köszönöm, hogy próbáltál segíteni! :)
Köszi! Akkor lehetett kémiai terhesség megszakadása is akár. Ezért nem is csináltam tesztet, nehogy azt mutassa még. Majd ha 10 nap után is fent marad, akkor a biztonság kedvéért. De nem érzem magam terhesnek. Egyébként a harmadik terhességemnél nem maradt ki az első menstruációm, de sokkal gyengébb volt a szokásosnál és utána kezdődtek a tipikus tünetek. Sajnos missed ab lett a vége, úgyhogy nem szeretnék még egy vérzéssel kezdődő terhességet, nem bíznék benne, hogy megmarad.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!