Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most akkor pozitiv? Megnézn...

Ez most akkor pozitiv? Megnéznétek?

Figyelt kérdés
[link]
2017. máj. 20. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
2 csik pozitiv. Sosem fogom megerteni, felnott emberek miert nem tudnak kettoig elszamolni.....eszembe nem jutott lefotozni a lepisilt tesztet amin EGYERTELMU hany csik lathato. Sokan azert csinaljak gondolom, mert jo erzes ha vadidegenek gratulalnak, de ezt sem ertettem soha hogy miert jo :)
2017. máj. 20. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez az első tesztem, és jóval halvànyabb mint a kontroll csík,ezért kérdeztem. Szerettem volna megerődítést kapni,ez olyan nagy baj???
2017. máj. 20. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Igen úgy néz ki jön a kis jövevény:)
2017. máj. 20. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Én tiszta szívből gratulálok neked! Es szerintem az sem baj ha jól esik mások gratulációja. Igen ez pozitiv :)
2017. máj. 20. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
1: ki mondta, hogy felnőtt? ;)
2017. máj. 20. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Gratulàlok ez bizony pozitiv😊nem értem eggyeseket miért zavar ha valaki megerösitèst akar,bizonyàra kedves 1 es vàlaszolo ö is tudta hogy pozitiv a teszt amit ide tölt fel de azért szerintem nemkicsit volt roszindulatu a hozzàszolásod.
2017. máj. 20. 16:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves "utolsó"😊
2017. máj. 20. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Tiszta szìvből gratulálok :)
2017. máj. 21. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!