Az ovulációs mikroszkóp megtisztított állapotban mit mutat? Azt hogy nem terhes, azaz, akkor is vannak benne kis kör alakú pöttyök. Én most vettem de ha nem teszek rá semmit is pöttyöket mutat.
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 18:12
1/7 anonim válasza:
A férjem nyalabol is ovulációt mutatott. Ennyit a mikroszkoprol.
2/7 anonim válasza:
Inkább hajítsd ki a kukába- én is így tettem-; nem ér semmit!
3/7 anonim válasza:
Nem kor alaku pottyok lesznek rajta ovulaciokor, hanem vonalak/keresztek.
Most ez hulye kerdes, de ugye mind a ket oldalan megtisztitottad az uveget? Ha igen akkor nem szabadna, hogy pottyos legyen.
4/7 anonim válasza:
Nekem mindig krumplik voltak rajta,pedig van peteérésem :D én is kidobtam.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha le van fordítva a lap és csak úgymond a nagyítóba nézek bele a fény felé, akkor is ott vannak rajta a kör alakú pöttyök, úgyhogy nem a "mintaadó" felülete a mázgás, hanem maga a nagyító. Vagy ez így természetes. Ma vettem, úgyhogy még szennyezett nem lehet. Oh, már úgy bánom, hogy kiadtam rá 3300 forintot. De képzeljétek nem is volt másmilyen ovulációs teszt csak ez, sőt ez a második patika volt, ahol meg tudtam venni, ezt is, mert nem keresett annyira a termék, hogy legyen készleten a patikákban. És nem kisvárosról beszélünk, hanem Debrecenről.
2017. máj. 15. 19:18
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Én miután ezzel a mikroszkóppal így befürödtem, a Vateráról rendeltem ovulációs tesztet. Olcsó, kb 60 ft darabja, ha jól emlékszem, és nem kell érte szaladgálni, kihozza a posta. :) Sokkal megbízhatóbb, mint a mikroszkóp.
7/7 A kérdező kommentje:
Az lesz a jövő hónapban, hogy teszt csíkot veszek.
2017. máj. 16. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!