Terhességi teszt kinek hány nap késés után mutatott pozitívat?
Figyelt kérdés
30. napom van, 2 napja késik, hőm magas, a ciklushosszom átlag 25-28 nap, de full negatív a teszt. IR-es és pajzsmirigyes is vagyok, már több, mint 1 éve várjuk a babát, ezért reménykedem nagyon, hogy csak korán teszteltem.2017. máj. 15. 08:22
1/10 anonim válasza:
késés napján este pozitív lett.
2/10 anonim válasza:
Késés napjan nagyon halvány volt, másnap már határozottabb :) 4.napon meg már egyertelmű erős csík volt.
3/10 anonim válasza:
Nem vártam meg a késést, előtte 4 nappal már pozitív volt.
4/10 anonim válasza:
Keses napjan halvany pozitiv, ketszer is. Elotte negativ lett volna, annyira halvanykak voltak.
5/10 anonim válasza:
Késés napján délutániból erős pozi volt
6/10 anonim válasza:
Keses napja elott egy nappal meg negativ volt, viszont keses utan ket nappal mar egyertelmu pozitiv. Sok szerencset:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Fura köldöktáji szúrkálásom van, ami nem szokott máskor, de ezen kívül semmi egyéb előjel nincs sajnos. Azért bizakodom, bár úgy látom minden kommentelőnek ilyenkor már pozitívat mutatott.
2017. máj. 15. 11:08
9/10 anonim válasza:
Kèsès elötti napon 10 es teszt màr mutatta.
10/10 anonim válasza:
detto mint a tobbiek. keses napján pozitiv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!