Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hátha a tea segít. Annyit...

Hátha a tea segít. Annyit olvastam már róla, a palástfű teát hogyan kell használni és tényleg jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy éve próbálkozunk és már kétszer ment el nagy valószínűséggel a babám egy kései mensikor. Most vettem palástfű teát, de a zacskójára az van ráírva hogy hasmenés és fertőzés ellen. Nincs rajta hogy méhnyálkahártya erősítő stb. Bioboltban vettem. És nem tudom hogyan álljak hozzá. tegnap volt pém szóval itt lenne az ideje, de félek hogy valamit elrontok már annyit olvastam róla hogy hogyan kell de mindenki mást mond. Tudnátok segíteni?

2008. okt. 15. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A ciklus második felében kell használni. Naponta 2-szer 2,5 dl-t kell inni belőle. Az elkészítésénél ügyelni kell arra, hogy semmi fém eszközt nem használhatsz, tehát szerezz be műanyag szűrőt és kanalat is. :)

Egyébként annak ellenére, hogy nincs rajta, hogy nőgyógyászati dolgokra is jó, tényleg kiváló gyógynövény. Ha rákeresel az interneten, sokat olvashatsz róla.

2008. okt. 15. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy használható link hozzá:

[link]

2008. okt. 15. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
én is meglepődtem amikor azt olvastam hogy enyhe hasmenés elleni szer, de én is a babáért iszom , egyenlőre nincs eredmény
2008. okt. 15. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!