14 dpo a nem várt napja? Vagy az már 15 dpo? Hanyadik dpo-n érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
tudom hogy az ovu napja a 0 dpo.2017. máj. 13. 09:44
1/11 anonim válasza:
Hagyd a dpo-t, akkor jo tesztelni, amikor nem jon meg (kesik 1 napja legalabb). A dpo-zgatas hulyeseg mert akkor a teszt kemiai terhesseget is kimutat ami viszont szepen megszakad es megjon.
2/11 anonim válasza:
Ja, es a kemiai terhesseg nagyon nagyon gyakori. Az orvosom szerint minden no legalabb egyszer ateli csak aki nem tesztelget esz nelkul az nem tudja meg hogy volt neki olyan.
3/11 A kérdező kommentje:
de nem tudom pontosan mi a nem várt napja. ma vagyok 14 dpo-n. akkor ma van a nem várt és holnap teszteljek?
2017. máj. 13. 10:09
4/11 anonim válasza:
Hat azt mi nem tudhatjuk neked hany naposak a lutealis fazisaid.
5/11 A kérdező kommentje:
14 szokott lenni
2017. máj. 13. 10:18
6/11 anonim válasza:
Mindenképp reggeli vizeletből csinálj tesztet, ha nem bírsz várni tovább! De legalább érdemes megvárni azt a napot, amikor meg kellene jönnie, és ha negatív, még nem biztos, hogy nem vagy terhes, szóval így állj neki! Én pl egyszer nemvárt napján teszteltem, és nagyon-nagyon halvány második csík jelent meg, másnap persze egyértelműen látszott! Így ha valaki csak egy nappal elszámolja, simán lehet, hogy nem látja azt a csíkot! Azóta már 12 éves az a második csíkom :D:D:D
7/11 anonim válasza:
Nekem 14 napos a luteális viszont a 15. dpon teszteltem, mert nem reggel szokott megjönni, sokszor délután. Így csak másnap teszteltem.
8/11 anonim válasza:
Átlagban a 15dpo az már a kesés első napja!:-)
Nekem pl 16.dpo az elso nap késés. Ez változó, régen nekem 12.dpo volt a nemvart napja , olyan rövid volt a luteális fãisom
9/11 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat, nekem mindig reggel szokott megjönni. egyébként olyan erősen görcsölök mint amikor már megvan. szóval szerintem meg fog jönni. minden percben úgy érzem.
2017. máj. 13. 13:00
10/11 anonim válasza:
7-es vagyok, nem kizáró ok. Nekem is így volt, teltek az órák, egyre gyanúsabb lett, hogy csak nem jön meg. Oké, nyilván ez volt a sikertelen ciklusokban is, de terhesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!