Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 napja kesik a mensim 2...

8 napja kesik a mensim 2 tesztet is csinaltam de negatív lett. Voltam orvosnál, o az ultrahangon nem latott semmit de elkuldott hcg vervetelre. Tuneteim nincsenek. Szerintetek lehetek babas annak ellenere hogy az ultrahangon nem latszodott semmi?

Figyelt kérdés
Ha baba van a dologban,akkor kb. 1 hete tortenhetett meg a beagyazodas ezert gondoltam arra hogy esetleg meg korai volt az uh es a tesztek is.

2017. máj. 12. 10:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen ezert mondtam hogy nem szentiras csak eddig tudtam ra "alapozni". Orulnek ha baba lenne de sajnos eddig a mensi elmaradasan kivul nincsenek ra jelek. Remeltem hogy a doki azert kuldott HCG vervetelre mert gyanakszik ra de nem mondott semmit, se a vizsgalat kozben, sem pedig a leletrol. SOS mentem orvoshoz, igy ahhoz mentem akk hirtelen tudott fogadni, ezert nem is bizom ebben az orvosban. Szerintetek van meg ertelme csinalni egy tesztet? Biztos hogy jovo heten elmegyek az en dokimhoz akarmi is lesz, de ahogy megy az ido ugy kene egyre egyertelmubbnek lennie, igy most teljesen tanacstalan vagyok :(
2017. máj. 12. 15:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Legküsebb fiam akkor foganhatott amikor eredetileg meg kellett volna jönnie. Ugye akkor késett teszt negatív volt akkor. Rá két hétre lett pozitív a tesztem. Orvos nagyon picinek vélte a fiamat ezért ő úgy gondolta elhalt a terhsségem. Ő műtéti befejezést javasolt én nem engedtem, hogy hozzám nyúljon mert a teszthez viszonyítva sejtettem nem a ciklusom szerint fogant.
2017. máj. 20. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!