Van még esély a görbém alapján?
Korábban már feltettem, de most is kíváncsi lennék a tapasztaltabbak véleményére. Ma reggel teszteltem, negatív. A ciklusaim változóak, de nagyjából 25-26 naposak. A válaszokat előre is köszönöm.
Nagyon köszönöm a válaszod, sok hasznos dolgot tudtam meg belőle. Nem ismertem eddig ezt a könyvet, de meg fogom nézni. Próbálok figyelni az étkezésre is, nem dohányzom, nem iszom, rendszeresen eszem, gyümölcsöt, zöldséget is de remélem még tudatosabbá tudom így tenni.
Két és fél éve próbálkozunk, már én is túl vagyok több inszemináción, de nem akartunk lemondani a "természet" és a "csoda" erejéről... még ha egy kis segítség kell neki.
Az az érzésem, ha visszmennénk a meddőségibe, már nekünk is csak a lombik lenne, de az ellen valahogy tudatalatt a testem mintha tiltakozna...
Mégegyszer köszönöm!
Egyébként ma 37,25-t mértem megint, de félek csak az utrogestan játszik a hőmmel és a ciklusommal... Még 3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!