7. Dpo-n tartok. Ha sikerül a baba ebben a hónapban, akkor azert erezhetem a mai naptol a szúrkáládásokat lennt? Taoasztalatokat varnék azoktol, akinel volt baba es erzett ilyet. ☺
Én a sikertelen ciklusokban is éreztem szúrkálódást.
A sikeresben viszont társult mellé egy furcsa zsibbadó "görcsölő" érzés is a jobb petefészkemnél.
Erre figyeltem fel a legjobban, mert ilyent addig még nem tapasztaltam.Ja és a 7.dpo-n kezdődött :)
De szerintem ez mindenkinél más.
En ezeket ossze-vissza ereztem. Harom terhessegbol kettonel ereztem, egynel nem, a tobbi ciklusomnal meg kb. fele-fele aranyban.
A babatervezes egyik legrosszabb (es egyben legfeleslegesebb ) dolga dpo-rol dpo-ra vizsgalgatni a "tuneteket". Mindenkinek mas a szervezete, a tied sem oramu, tehat egyreszt masok tapasztalata itt semmit nem szamit (ugyanis lehet hogy nalad total mashogy lesz), masreszt latod, a jelek semmit nem jelentenek mert terhes es nem terhes honapban is erezheti az ember tokugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!