Teszt átvilágítás?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom...
DE: ha átvilágítva ott a rózsaszín 2. csík, azt jelenthet terhességet, vagy egyáltalán semmit nem jelent?
2017. máj. 9. 06:37
1/6 anonim válasza:
Ha a második csík ott van, akkor terhes vagy. Képet tudsz felvenni?
2/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy megbolondultál.
A pozitiv teszt szemmel látható, ha halvány akkor is. Nincs szükség szétszedni, negatívba tenni, átvilágítani. Ezt a nem normálisak csinálják.
3/6 anonim válasza:
Mert az alapból ott van és ha pozi akkor az is látszik de ha negatív akkor csak egy csík "villan" fel. Csinálj még egy tesztet ha biztosra akarsz menni de szerintem most nem sikerült.
4/6 anonim válasza:
Ha szabad szemmel nem látod a csíkot, akkor az még nincs ott.
5/6 anonim válasza:
Átvilágítva inkább a teszt helye látszik... 7 év alatt én is csináltam ám ezer féle tesztet, a világított tesztjeim sose voltak pozik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. máj. 10. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!