Normalis szerintetek egy 18mm-es tüsző a ciklus 8ik napján?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit furcsa másnak a 12 ik napon van ekkora tüszője.fogamzasgatlo abbahagyása utan megjott a megvonasos vérzés ra egy hetre voltam hüvelyi uh n ahol a doki azt irta a papiromra h bal petefészek policystas jellegű,18 mm es folliculus.2017. máj. 8. 22:42
1/5 anonim válasza:
Persze. Nekem is a gyógyszer abbahagyása utáni első hónapban már a 13. ciklusnapon volt a tüszőrepedésem. Előtte már 5 napig intenzíven szurkált. A gyógyszer abbahagyása után közvetlenül van, akinél intenzívebben indul be a petefészek. (Aztán a következő ciklusban már csak a 20. napon volt a repedés.)
2/5 anonim válasza:
Első ciklusban nekem is hamarabb volt ráadásul két tüsző ért meg.
Ilyenkor szerintem túlkompenzál a szervezet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok nekem is intenzíven szurkal hol a jobb hol a bal oldalon.elkepzelheto hogy baba is lesz belole? Mikor érdmes tesztelni?:)
2017. máj. 9. 13:23
4/5 anonim válasza:
Nekem nem lett baba az első két peteérésből. Repedés után két héttel érdemes tesztelni, de ha nem vezetsz hőgörbét, akkor nem igazán lehet tudni, hogy ez mikor történt.
1# voltam
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm A válaszod !
2017. máj. 10. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!