A felfázástól elzáródhat vagy eldugulhat a petevezeték?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:00
1/4 anonim válasza:
Ha a hólyaghurutra gondolsz nem tudom. Nekem el van záródva sajna mindkettő, a doki szerint valószínűleg egy ronda petefészekgyulladás okozta.
2/4 anonim válasza:
Szia nekem is el van záródva mindkettő és sajnos a felfázás miatt mert nekem is volt többször petefészek gyulladásom és egyszer kismedence gyulladás ugyancsak felfázástól és a doki mondta, hogy minden egyes felfázás ejt egy heget a petevezetőn akár baci is. Sajnos.
3/4 anonim válasza:
Nekem a meddőségi klinikán derült ki,hogy el van záródva mindkét petevezetékem.Pedig előtte már szültem,és volt egy vetélésem.A doki azt mindta nem tudják,hogy pontosan mitől záródhat el,vagy nyílhat ki(ilyen is volt már)Nagyon ritkán voltam megfázva és soha nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám.És mégis így jártam,de megműtöttek és sikerült mindkét vezetékemet felszabadítani,azóta született egy kisfiam és most jön a harmadik babónk!
4/4 anonim válasza:
Nekem sűrűn, volt hogy minden hónapban volt valami bajom odalent(hüvelygomba,bakteriális fertőzés) évekig mindig visszatért de sosem szállt felfelé, sosem volt petefészek gyulladásom és a petevezetékeim teljesen átjárhatóak voltak két hónapja voltam vizsgálaton. Húgyhólyaggyulladásom talán egyszer volt de hamar ki lett kezelve. Baktérium is volt egyszer . Ilyenkor minél hamarabb orvoshoz kell fordulni és nem lesz következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!