Havonta 1-2 alkalom szex mellett is eselyes a terhesség?
Utolsó, szerintem semmi köze a kérdéshez a válaszodnak.
Gondolom nem a te házasságodra volt kíváncsi a kérdező, meg a hogy hány hobbitok van, hanem szerintem más okoból (pl munka) nem tudnak eleget együtt lenni.
Egyébként igenis, a szex fontos része egy párkapcsolatnak, házasságnak, nyilván mellette sokminden más is kell, közös hobbik, támogatás, bizalom...stb. De alapja a jó szex is! Nem csak szökőévente 1x.
Kérdező, próbáljatok meg középidőben együttlenni minden hónapban, 13-14-15. ciklusnap, vagy a középidős héten kétnaponta.
Valahogy oldjátok meg, reggel, éjszaka, délután, ahogy van rá mód. Sok sikert!
Meg a habitustol. Amig masnak heti 2-3 alkalom a megfelelő, addig nekünk a havi 1-2 alkalom.. Egyebkent jo tudni hogy más is jar hasonlo cipőben:))
Igyekszünk közepidőben egyutt lenni
hát nálunk a fiúnk is úgy jött össze hogy együtt voltunk pont peteéréskor, és köv menzesz előtt, ami ugye nem jött meg.
most a lányunkkal vagyok terhes, most (ház vásárlás/felújítás miatt külön éltünk a férjemmel) egyszer voltunk együtt peteérés előtt 2-3 nappal, előtte hetekig, talán hónapokig nem volt alkalmunk rá. és novemberben már nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!